Presses for sexvideo-penger

- Han har misbrukt min kjærlighet, sier den kvinnelige TV-stjernen.

FØLER SEG FORRÅDT: Tila Tequila har selv vist seg lettkledd fram på internett flere ganger, som her under et webmøte med fansen. Hun er imidlertid ikke glad for eks-kjærestens trussel om å legge sexvideoen med henne ut for salg. Foto: Ustream
FØLER SEG FORRÅDT: Tila Tequila har selv vist seg lettkledd fram på internett flere ganger, som her under et webmøte med fansen. Hun er imidlertid ikke glad for eks-kjærestens trussel om å legge sexvideoen med henne ut for salg. Foto: Ustream Vis mer
SEHER.NO:  Den amerikanske TV-stjernen Tila Tequila (29) er kjent for å sjokkere blant annet i sitt realityprogram «A shot at love» på MTV, men programlederen ble selv lang i masken, da ryktene om en privat sexvideo med henne i hovedrollen begynte å svirre på internett.

Nå bekrefter Tequila ryktene og sier til Radaronline.com at videoen ble spilt inn under en romantisk ferie med eks-kjæresten Francis Ten på den karibiske øya St. Barths.

- Ten hadde med seg et videokamera og noe av det som ble filmet var oss i intime seksuelle handlinger, sier hun til nettstedet.


Tila hevder eks-kjæresten har krevet 430 000 kroner for ikke å gi ut filmen. Etter at hun nektet å betale, har hun prøvet å få rettens hjelp til å stanse eks-kjæresten, uten hell.

Dommeren ville ikke hjelpe Tila - som tidligere blant annet har kastet klærne foran fansen på nettet - fordi han mente hun «allerede utnytter sin seksualitet».

Nå frykter Tila Tequila for hva hun kan komme til å få se igjen.

- Filmen er i dårlig kvalitet. Jeg vet ikke akkurat hva som er på den, men det er ekstremt pinlig, sier hun til Radaronline.com.

Hun hevder hun er sjokkert over eks-kjærestens svik.

- Han svikter ikke bare kjærligheten jeg hadde for ham, men bruker den også til å utnytte og skade meg, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - De kastet enorme steiner i ansiktet mitt