- Presser de generøse kurvene inn i trange kjoler

Christina Aguilera lærte ikke av fjorårets moteslakt. Nå hetses hun igjen. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video med kjolene øverst i saken!


SEOGHØR.NO: Søndag sto amerikanske stjerner i kø på American Music Awards, og som vanlig vanker det ris og ros for kveldens antrekk. Christina Aguilera og Nicki Minaj trekkes frem av amerikanske medier som kveldens verst kledde.

- Begge divaene valgte oppsiksvekkende antrekk, men pusher moten litt for langt, skriver Daily Mail. 


Aguilera har fått ekstremt mye kritikk for klærne sine etter at hun la på seg flere kilo. Det virker som stjernen ikke vet hvordan hun skal kle sine nye former, hevder moteekspertene. 
 
- Christina, med en veldig falsk orange brunfarge, presset sine generøse kurver inn i en trang lilla kjole med splitt, skriver den britiske avisen. 

Kjendisblogger Perez Hilton kaster seg også på hetsen og mener hele antrekket er tragisk. 

- Christina Aguilera deltok på American Music Awards søndag kveld og så ut som hun kom rett fra solsengen, skriver Hilton. 

Han gir henne skryt for frisyren, men slakter resten. 

- Vi er glade for å se at hun har gått vekk fra det multifargede håret og heller gikk for en blond frisyre, for det er det eneste positive ved dette tragiske antrekket. 

31-åringen ser ikke ut til å ha lært noe fra forrige gang hun viste seg på prisutdelingen. I fjor fikk Christina også sterk kritikk for å ha valgt en altfor trang og avslørende kjole. 

«Det så ut som hun var i smerter da hun tøt ut av den bandasjeaktige kjolen. Kanskje hun burde valgt en større størrelse. Det så ut som om hun var mye tyngre enn det hun påstår å være», skrev Daily Mail den gangen. 

Aguilera selv har sagt at hun elsker den nye kroppen sin, og at hun aldri passet med en tynn figur.

- Jeg elsker den nye kroppen min. Uansett om folk elsker det eller hater det, så er dette den personen jeg er nå, har hun fortalt magasinet People.   

Senere søndag kveld opptrådte sangeren og får også slagt for sceneantrekket. 

- Hun hadde på seg et tvilsomt kostyme mens hun sang et medley med låter. Hun gjorde en sexy patriotisk vri i sitt stjernebesatte antrekk, men fikk ikke opp pulsen blant publikum.  

Nicki Minaj får også moteslakt for sin grønne neonkjole. Taylor Swift og Heidi Klum fikk skryt for sine gullkjoler, og George Clooneys kjæreste Stacy Keibler stjal mye oppmerksomhet i en lårkort metallisk kjole.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Byttet ut Selena med moren på løperen  


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer