- Pressen førte oss sammen

Gwyneth Paltrow kan takke sladrepressen for at hun ble sammen med Coldplay-vokalist Chris Martin.

MEDIESKY: Gwyneth Paltrow og Chris Martin opptrer sjeldent sammen i rampelyset.
MEDIESKY: Gwyneth Paltrow og Chris Martin opptrer sjeldent sammen i rampelyset. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Gwyneth Paltrow (40) takker pressen for at hun fant ektemannen Chris Martin (36) - kjent fra bandet Coldplay.

Til britiske The Sun avslører hun nemlig at de to møttes etter at pressen hadde skrevet om at de to hadde begynt å date.

- Det som er litt morsomt er at vi faktisk aldri hadde møtt hverandre på det tidspunktet! Men etter en Coldplay-consert i Los Angeles, hvor Chris tullet fra scenen og sa: «Denne er til kjæresten min Gwyneth Paltrow», tok ting virkelig av.

Tilfeldigheter ville at Gwyneth endte opp på Coldplay-konsert i London en tid senere, og ble invitert backstage av artisten.

- Jeg hadde jo aldri møtt karen, og ante ingen ting! Men assistenten hans kom bort til meg etter konserten og sa: «Dette er galskap, men vil du komme backstage etterpå og si hallo?» Og det var alt som skulle til. Pressen førte oss sammen, forteller hun.

I dag har de to vært gift i hele ti år, og har datteren Apple (8) og sønnen Moses (6) sammen. Stjerneparet og barna deler på å bo i både New York og London.

LES OGSÅ: Endelig får Kim Kardashian skryt for gravidstilen
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer