MEDIESKY: Gwyneth Paltrow og Chris Martin opptrer sjeldent sammen i rampelyset.
MEDIESKY: Gwyneth Paltrow og Chris Martin opptrer sjeldent sammen i rampelyset.Vis mer

- Pressen førte oss sammen

Gwyneth Paltrow kan takke sladrepressen for at hun ble sammen med Coldplay-vokalist Chris Martin.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Gwyneth Paltrow (40) takker pressen for at hun fant ektemannen Chris Martin (36) - kjent fra bandet Coldplay.

Til britiske The Sun avslører hun nemlig at de to møttes etter at pressen hadde skrevet om at de to hadde begynt å date.

- Det som er litt morsomt er at vi faktisk aldri hadde møtt hverandre på det tidspunktet! Men etter en Coldplay-consert i Los Angeles, hvor Chris tullet fra scenen og sa: «Denne er til kjæresten min Gwyneth Paltrow», tok ting virkelig av.

Tilfeldigheter ville at Gwyneth endte opp på Coldplay-konsert i London en tid senere, og ble invitert backstage av artisten.

- Jeg hadde jo aldri møtt karen, og ante ingen ting! Men assistenten hans kom bort til meg etter konserten og sa: «Dette er galskap, men vil du komme backstage etterpå og si hallo?» Og det var alt som skulle til. Pressen førte oss sammen, forteller hun.

I dag har de to vært gift i hele ti år, og har datteren Apple (8) og sønnen Moses (6) sammen. Stjerneparet og barna deler på å bo i både New York og London.

LES OGSÅ: Endelig får Kim Kardashian skryt for gravidstilen