Press om å være sexy

Skjønnheten Kristen Stewart snakker ut om de omtalte sex-scenene.

<strong>STRJERNELIV:</strong> "Twilight"-trioen Robert Pattinson (t.v.), Kristen Stewart og Taylor Lautner har alle oppnådd stjernestatus. Her blir gjengen foreviget på Hollywood Boulevard. Foto: All Over Press
STRJERNELIV: "Twilight"-trioen Robert Pattinson (t.v.), Kristen Stewart og Taylor Lautner har alle oppnådd stjernestatus. Her blir gjengen foreviget på Hollywood Boulevard. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Kristen Stewart (21), best kjent som vakre Bella i den populære ”Twilight”-sagaen, er igjen filmaktuell på norske kinoskjermer - og denne gangen blir det dampende hett!

I den siste filmen ”The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1” gifter Bella seg med vampyren Edward, spilt av Kristens egen kjæreste Robert Pattinson (25). Dermed er det endelig duket for sexdebut for det unge paret.


Pattinson har tidligere uttalt at det føltes unaturlig å spille inn en intimscene med kjæresten mens et stort kamerateam så på. Men i følge Stewart var det absolutt en fordel å være kjærester også bak kamera.

- Det var første gang vi gjorde en scene som ikke er utbrodert i boka, og den er veldig viktig for handlingen. Men jeg følte selvsagt et press om at jeg måtte være sexy, sier 21-åringen til VG.

Hun og kjæresten har havnet på stjernetoppen etter de suksessrike filmene. Nylig fikk de også plate håndavtrykkene sine i sement på selveste Hollywood Boulevard.

Filmen har premiere i Norge i morgen. Den femte og siste delen av sagaen er ventet om ett år.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Teknisk sett er vi gift

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer