Presidentens datter skal hete Giulia

Carla Bruni-Sarkozy kommenterer for første gang fødselen av datteren.

FIKK EN DATTER: Carla Bruni-Sarkozy og president Nicolas Sarkozy ble denne uka foreldre til datteren Giulia. Foto: All Over Press
FIKK EN DATTER: Carla Bruni-Sarkozy og president Nicolas Sarkozy ble denne uka foreldre til datteren Giulia. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Torsdag denne uka kom nyheten om at den franske førstedamen Carla Bruni-Sarkozy (43) har blitt mamma til en liten jente - hennes første barn med president Nicolas Sarkozy. Barnet kom til verden i Paris onsdag.

Nå avslører Carla - som også har en sønn fra sitt første ekteskap - navnet til den nyfødte. Det gjør hun på sin egen offisielle nettside.
 
- Jeg er dypt rørt av alle gratulasjonene jeg har fått etter å ha fått vår lille datter, skriver hun på nettstedet.
 
Barnet har fått navnet Giulia, og det lykkelige paret benytter nå sjansen til å takke for alle hilsningene de har mottatt.

- Den varmeste takk til alle dere som har sent oss disse varme tankene, skriver hun.

Presidenten selv var ikke på plass under fødselen, for han satt i krisemøte i Tyskland med Angela Merkel da datteren ble født. Først i natt fikk han se sitt nyfødte barn.

Carla Bruni-Sarkozy giftet seg med den franske presidenten i februar 2008. Sarkozy har fra før av tre barn fra to tidligere ekteskap, mens Bruni-Sarkozy har en sønn fra et tidligere forhold.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Satt i krisemøte da datteren ble født