Tiffany Trump:

Presidentens datter dro på fylla i London

På barbesøk med skuespillermamma.

BERUSET: Donald Trumps yngste datter, Tiffany Trump, tok seg noen glass på byen i London. Foto: NTB Scanpix
BERUSET: Donald Trumps yngste datter, Tiffany Trump, tok seg noen glass på byen i London. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den yngste datteren til USAs president Donald Trump (71), Tiffany Trump (24), har bevisst valgt å holde seg unna rampelyset.

Da faren ble president hadde pressen fokuset rettet mot presidentens døtre, Ivanka (36) og Tiffany. Førstnevnte har vært i mediene i flere år, mye på grunn av hennes rolle i farens selskap og gjennom sitt eget mote- og smykkemerke.

24-åringen har det derimot vært skrevet lite om. Hun vokste ikke opp midt på Manhattan sammen med sine søsken, og fikk en skjermet start på livet.

Men da hun dro med moren, skuespiller Marla Maples (55), til London på barbesøk denne uken, klarte hun ikke skjule seg for fotografen.

GLAD: Tiffany Trump (24), har prøvd å holde seg unna rampelyset. Det ble ingen enkel oppgave på byturen. Foto: NTB Scanpix
GLAD: Tiffany Trump (24), har prøvd å holde seg unna rampelyset. Det ble ingen enkel oppgave på byturen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Moren er presidentens andre kone. De var gift fra desember i 1993, separerte seg i 1997 og ble offisielt skilt 1999.

De to dro på bar i Mayfair, ifølge Mirror, og det ble en fuktig kveld om vi skal tro bildene. Tiffany er i hvert fall blid på de fleste av dem, og smiler til kameraene fra bilen som kjørte henne vekk.

Dette er derimot ikke første gang presidentdatteren har vært i mediene i forbindelse med vill festing.

Playboy-fest

Da 2018 skulle ringes inn, befant nemlig presidentdatteren seg på en Playboy-fest arrangert av Cooper Hefner (26), sønnen til den avdøde Playboy-gründeren Hugh Hefner.

Tiffany Trump ble fotografert på festen sammen med «The Vampire Diaries»-skuespilleren Scarlett Byrne (27), og presidentdatteren var iført en utringet, glitrende sølvkjole.

Personen som tok bildet er for øvrig blogger, skribent og tidligere modell Candace Jordan (60), som var Miss December i Playboy i 1979.

Tiffany Trump and Scarlett Byrne, @playboy #NYE2018

A post shared by Candace Jordan (@candidcandace) on

Hvorfor Tiffany Trump feiret nyttårsaften omringet av lettkledde Playboy-servitører, såkalte «bunnies», er ikke kjent.

Brudd

Og det er ikke bare Trump-jentene som klarer å skape overskrifter. I mars kom nyheten om at Donald Trumps sønn, Donald Trump Jr. (40) skal skilles fra kona Vanessa Trump (40), etter tolv års ekteskap.

Kort tid etter tok nok et forhold i den verdensberømte Trump-familien slutt.

Etter to år sammen, gikk Tiffany Trump og Ross Mechanic hver til sitt, Ifølge Page Six.

Grunnen til bruddet skal være at Tiffany flyttet til Washington DC for å studere ved Georgetown Law.

Ifølge kilder nettstedet snakket med, valgte paret å skille lag allerede i slutten av 2017, men valgte å gjøre det rolig mellom seg, uten noe oppstyr i mediene.

- Det handlet fullt og helt om at hun flyttet til DC. Ross ville ikke at hun skulle gå der uten ham, ettersom han bor i New York. Han ville være sammen med henne 24 timer i døgnet, men med Tiffany i en annen by ble det en stor uenighet, og de valgte å gå sine egne veier, sa kilden og fortsatte:

- Jeg tror det var vanskelig for Ross å forstå at Tiffany måtte sette fremtiden sin først. Hun dater ingen andre, hun er bare veldig fokusert på jusstudiene og på å finne seg selv.

LES OGSÅ: Victoria Silvstedt bodde med USAs førstedame

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer