Presidenten uteble da datteren ble født

Da Carla Bruni-Sarkozy fødte, satt president Nicolas Sarkozy i krisemøte i Tyskland.

FØDTE ONSDAG: den franske presidenten Nicolas Sarkozy og Carla Bruni-Sarkozy ble onsdag foreldre til en liten jente. Foto: All Over Press
FØDTE ONSDAG: den franske presidenten Nicolas Sarkozy og Carla Bruni-Sarkozy ble onsdag foreldre til en liten jente. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den franske førstedamen Carla Bruni-Sarkozy (43) har blitt mamma til en liten datter - hennes første barn med president Nicolas Sarkozy. Barnet kom til verden i Paris onsdag, skriver avisen Le Figaro.
 
Bruni-Sarkozy, som bekreftet graviditeten i juli, fødte rundt klokka 20 onsdag kveld på «Clinique de la Muette» etter å ha ankommet der tidligere på dagen.

Den nyfødtes navn er fortsatt ikke kjent. Men det som er klart er at dette er det første barnet til en sittende fransk leder siden Napoleon, skriver People.

Presidenten selv var imidlertid ikke på plass under fødselen, for han satt i krisemøte i Tyskland med Angela Merkel da datteren ble født. Først i natt fikk han se sitt nyfødte barn.

Carla Bruni-Sarkozy giftet seg med den franske presidenten i februar 2008. Sarkozy har fra før av tre barn fra to tidligere ekteskap, mens Bruni-Sarkozy har en sønn fra et tidligere forhold.

Det lykkelige paret har ennå ikke kommentert fødselen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nekter pressen å trykke bilder av babyen  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer