Karlie Kloss og Ivanka Trump:

Presidentdatteren ønsker Karlie Kloss velkommen til familien

- Jeg ser frem til flere år med lykkelige minner som vi vil skape sammen som en familie.

BLIR FAMILIE: Karlie Kloss (til høyre) forlovet seg nylig med Ivanka Trumps svoger, Joshua Kushner. Foto: NTB Scanpix
BLIR FAMILIE: Karlie Kloss (til høyre) forlovet seg nylig med Ivanka Trumps svoger, Joshua Kushner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tirsdag kunne den amerikanske supermodellen Karlie Kloss (25) dele den gledelige nyheten om at hun skal gifte seg med kjæresten gjennom seks år, Joshua Kushner (33).

Med det gifter 25-åringen seg inn i Kushner-familien, og får ingen ringere enn president Donald Trumps (72) datter, Ivanka (36), som svigerinne.

Karlies forlovede er nemlig lillebroren til Jared Kushner (37), som er Ivanka Trumps ektemann og presidentens seniorrådgiver.

Kushner-brødrene står hverandre svært nær, og ifølge Nordic Business Insider, fortalte Joshua til Forbes i 2017 at han snakker med storebroren daglig. Nettstedet hevder også at 33-åringen refererer til presidentdatteren som søsteren sin.

Forlovelsen mellom Karlie og Joshua ble annonsert på modellens Instagramprofil, og Ivanka var raskt ute med å gratulere sin fremtidige svigerinne, melder People.

Mye kan late til at Ivanka og supermodellen allerede er gode venner - da presidentdatteren i kommentaren kaller Karlie for «søster».

LYKKEØNSKNINGER: Ivanka gleder seg til Karlie offisielt blir en del av familien. Foto: Skjermdump / Instagram
LYKKEØNSKNINGER: Ivanka gleder seg til Karlie offisielt blir en del av familien. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

«Så, så lykkelig på dine og Josh sine vegne. Jeg føler meg velsignet som har deg som søster Karlie, og jeg ser frem til flere år med lykkelige minner som vi vil skape sammen som en familie», skriver hun i kommentarfeltet under bildet av det lykkelige paret.

Ivanka skal være svært fornøyd med svigerbrorens valg av partner, og kommenterte blant annet følgende da Joshua la ut et bilde av forloveden:

«Så utrolig glad på dine vegne, Josh! Du og Karlie er heldige som har funnet hverandre».

FORNØYD: Ivanka Trump er glad på svogerens vegne, og gratulerer duoen med forlovelsen i en kommentar på Joshuas Instagramprofil. Foto: Skjermdump / Instagram
FORNØYD: Ivanka Trump er glad på svogerens vegne, og gratulerer duoen med forlovelsen i en kommentar på Joshuas Instagramprofil. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Demokrater

Duoen har datet siden 2012, og har for det meste holdt tett om forholdet sitt i sosiale medier og i pressen.

De har heller ikke uttalt seg om Trumps politikk, men det har tidligere kommet frem at ingen av dem stemte på 72-åringen under valget i november 2016.

En av Joshuas representanter fortalte til Esquire i 2016 at «Josh er demokrat, og vil ikke stemme på Donald Trump ved valget».

Karlie på sin side, avslørte at hun stemte på Hillary Clinton (70) ved å bruke emneknaggen #ImWithHer til et bilde der hun fyller ut en stemmeseddel.

Selv om det nyforlovede paret ikke vil uttale seg om Jared og presidenten direkte, er det tydelig at de er engasjerte i hva som foregår rundt om i landet.

Politisk engasjerte

Blant annet deltok de under kvinnemarsjen som fant sted i januar, og de har også demonstrert mot våpenlovene i USA.

#marchforourlives

Et innlegg delt av Joshua Kushner (@joshuakushner)

Ifølge Nordic Business Insider skal Joshua, i tillegg til å demonstrere, ha donert 50 000 dollar til organisasjonen «March For Our Lives», som ber Trump-administrasjonen om å støtte en strengere våpenpolitikk.

Men til tross for de politiske uenighetene, ser det ut til at Kushner-familien klarer å holde jobb og privatliv godt adskilt.

Saken fortsetter under bildet.

INNGIFTET FAMILIE: Når Karlie Kloss (til venstre) gifter seg med Joshua Kushner, blir hun svigerinnen til president Donald Trumps datter, Ivanka Trump (til høyre) - som er gift med Joshuas bror, Jared Kushner. Foto: NTB Scanpix
INNGIFTET FAMILIE: Når Karlie Kloss (til venstre) gifter seg med Joshua Kushner, blir hun svigerinnen til president Donald Trumps datter, Ivanka Trump (til høyre) - som er gift med Joshuas bror, Jared Kushner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da den 25 år gamle modellen i mars ble spurt om kjærestens forhold til Det hvite hus, i et intervju med The New York Times, nektet hun å svare.

- Forholdet mitt har ikke noe med dette intervjuet å gjøre, svarte hun.

LES OGSÅ: Truer med å sparke ansatte etter skoblemme