Premiere på Sex og singelliv

Med svært original hårpynt ble Sarah Jessica firkløverets midtpunkt.

Sarah Jessica Parker, Kim Catrall, Cynthia Nixon og Kristin Davis er fire år eldre siden de spilte inn sin siste episode i Sex og Singelliv, men stadig flottere. Foto: All Over Press
Sarah Jessica Parker, Kim Catrall, Cynthia Nixon og Kristin Davis er fire år eldre siden de spilte inn sin siste episode i Sex og Singelliv, men stadig flottere. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I går var det endelig verdenspremiere på den etterlengtede Sex og Singelliv-filmen, eller "Sex and The City: The Movie", som er originaltittelen.

Se filmtrailer og bilder fra premierekvelden lenger ned

Det populære firkløveret skred opp den røde løperen på Odeon Leicester Square i London, med det meste fra Storbritannias kjendisverden og en stor fanskare til stede.
- Dette er en uforglemmelig kveld for oss, sa Parker til BBC.

Til stor begeistring tok hun og de andre Sex og Singelliv-stjernene, Kim Catrall, Cynthia Nixon og Kristin Davis seg god tid til fansen på vei opp den rød løperen.

Men av  de fremmøtte kjendisene var kvinnene i klart overtall. Og de fleste så ut til å ha latt seg inspirere av tv-seriens glamour og motebevissthet i særdeles stilige cocktail-kjoler verdig hovedrolle-figur Carrie Bradshaw.

Og filmen kommer nok helt klart til å overgå serien når det gjelder kjoleskift, Carrie alene har 80 kostymeskift i løpet av filmen.
Filmen har premiere i Norge den 6. juni.

LES OGSÅ: Kristin Davis - Ja, jeg er alkoholiker

Vil du se en lengre filmtrailer som avslører mye av handlingen, se under. Men vil du bare ha en liten smakebit, se traileren nederst.

Flere bilder fra premierekvelden nederst i sak

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer