Kardashian/Jenner-familien:

Preget av ødelagte ekteskap og utroskap

Fra 72 dager til 23 års ekteskap. Dette er realityfamiliens skilsmisser.

SKILSMISSEFAMILIEN: Realityfamilien er ikke ukjent for skilsmisser. Sist ut var Kim Kardashian. Foto: Matt Sayles /NTB
SKILSMISSEFAMILIEN: Realityfamilien er ikke ukjent for skilsmisser. Sist ut var Kim Kardashian. Foto: Matt Sayles /NTB Vis mer
Publisert

I 2007 hadde familiens populære realityprogram «Keeping Up With The Kardashians» premiere. Kardashian/Jenner-familien slapp kameraene inn i sine private hjem for første gang, og det verden skulle få være vitne til de nær 15 neste årene var det trolig ingen som var forberedt på.

Serien har bydd på både brudd, krangling, fødsler, innleggelser og slåssing, og den aller siste sesongen av serien ruller over tv-skjermen i disse dager.

Seerne har også fått se de ulike realitystjernene både gifte og skille seg, men selv om ikke alle ekteskapene har vart livet ut, har det på ingen måte stoppet familien fra å gi opp kjærligheten.

Fra Bruce til Caitlyn

Den første skilsmissen kom allerede i 1981, da Caitlyn Jenner (71), den gang kjent som Bruce Jenner, skilte seg etter åtte års ekteskap med skuespiller Chrystie Crownover (71).

Sammen fikk de to barn, sønnen Burton Jenner (42) og datteren Cassandra Marino (40).

Caitlyn ga likevel ikke opp kjærligheten, og giftet seg på nytt med Linda Thompson (70) samme år. De to har sønnene Brandon (39) og Brody Jenner (37) sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer