SAMMEN PÅ SCENEN: Aksel Hennie og Ane Dahl Torp ønsker å gi de døde barna en stemme gjennom oppsetningen "Drapene på Aalst". Foto: SCANPIX
SAMMEN PÅ SCENEN: Aksel Hennie og Ane Dahl Torp ønsker å gi de døde barna en stemme gjennom oppsetningen "Drapene på Aalst". Foto: SCANPIXVis mer

Preges av Christoffer-drapet

Ane Dahl Torp og Aksel Hennie spiller barnemordere i nytt stykke.

SEHER.NO: 4. september er det klart for premieren på stykket "Drapene i Aalst", hvor Ane Dahl Torp (33) og Aksel Hennie (33) spiller barnemordere.

Stykket handler om barnedrapene i byen Aalst i Belgia, hvor to foreldre tok livet av sine to små barn på et hotell i 1999.

For Ane Dahl Torp har den tragiske historien om norske Christoffer - som døde etter omfattende mishandling - gått hardt inn på henne.

- Jeg får ikke den saken ut av hodet. I vår historie har vi også en gutt som kommer forslått på skolen, og folk rundt som må ha sett mistenkelige ting, forteller hun til Dagbladet.

"Drapene på Aalst"-oppsetningen ble tidligere i år ifølge kritisert for å lage underholdning av et så alvorlig tema, men Hennie mener at de er med på å gi de døde barna en stemme.

- Vi gjør det motsatte, vi gir de døde barna en stemme etter deres død. Vi synliggjør dem og lar folk høre deres historie. Dette er barnas revansje, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Veldig stolt av kjæresten