DREPTE MED SVERD: Skuespiller Ricardo Medina Jr. skal ha stukket samboeren i magen med et sverd. Foto: All Over Press
DREPTE MED SVERD: Skuespiller Ricardo Medina Jr. skal ha stukket samboeren i magen med et sverd. Foto: All Over PressVis mer

«Power Rangers»-stjerne arrestert for sverd-drap

Skal ha stukket samboeren i magen.

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Ricardo Medina Jr. (37) ble lørdag arrestert etter å angivelig ha drept samboeren sin.

POPULÆR SERIE: Serien Mighty Morphin Power Rangers ble en stor suksess i Norge på 90-tallet. Medina Jr. var ikke med i denne serien, men har spilt i to av oppfølger-seriene. Foto: All Over Press
POPULÆR SERIE: Serien Mighty Morphin Power Rangers ble en stor suksess i Norge på 90-tallet. Medina Jr. var ikke med i denne serien, men har spilt i to av oppfølger-seriene. Foto: All Over Press Vis mer

Medina Jr. delte leilighet med kameraten Joshua Sutter, men ifølge nettstedet TMZ.com skal det ha oppstått en heftig krangel.

Det førte til at Medina Jr. drepte Sutter med et sverd.

Skuespilleren ble arrestert lørdag ettermiddag, etter at han selv ringte politiet. Han var til stede med kjæresten sin i leiligheten da krangelen brøt ut.

De to stengte seg inne på soverommet, men Sutter skal ha kjempet seg inn på rommet. Det var da Medina Jr. stakk kameraten i magen med sverdet.


Her til lands ble TV-serien «Mighty Morphin Power Rangers» populær på 1990-tallet. Medina Jr. er kjent for sine roller i oppfølgerseriene til originalserien..

I 2002 spilte han i Red Ranger i TV-serien «Power Rangers: Wild Force», og fra 2011 til 2012 spilte han Dekker i «Power Rangers Samurai».

37-åringen er ikke den eneste «Power Rangers»-skuespilleren som skal ha tatt et menneskeliv. I 2009 ble skuespilleren Skylar Deleon dømt til døden etter å ha tatt livet av et par fra Arizona.

Deleon ble dømt etter å ha bundet paret til et anker og kastet de overbord fra deres yacht i Stillehavet.

LES OGSÅ: Power Rangers-skuespiller dømt til døden