Potter-stjerne på kokain

17 år gamle Jamie Waylett er stjerne i Harry Potter-filmene. I virkeligheten er han på koka

BØLLE: I filmene spiller han Malfangs livvakt og kumpan Vincent Krabbe - her helt til høyre. Foto: All Over Press
BØLLE: I filmene spiller han Malfangs livvakt og kumpan Vincent Krabbe - her helt til høyre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Håper på magisk redning!

SEHER.NO: Harry Potter-stjernen Jamie Waylett er avslørt som en dreven kokainmisbruker. Sjokkernede bilder i den britiske avisa The People viser 17-åringen som "snorter" kokain på fest. Waylett spiller den tjukke og dumme bølla Vincent Krabbe - en av Draco Malfangs betrodde kumpaner.

Bildene som er tatt med mobiltelefon vekker stor oppsikt i England, og er den første virkelige skandalen blant de mange barnestjernene i Harry Potter.

Ifølge The People har Waylett også skrytt av at han var ruset på Potter-premiere.

Han skal nå være alvorlig hektet på kokain, og bruker flere tusen kroner i uka på det narkotiske stoffet.

Selv om han er en stjerne er han desperat etter å ha venner. Han får feil venner på denne måten, sier en kilde til avisa. Avsløringer viser også at han har prøvd å få med seg strippere hjem på nachspiel - dog uten hell... Han bor alene i en liten leilighet i Nord-London - etter at moren Teresa flyttet ut!

Stedet ser ut som en søppelhaug, ifølge The People. Matrester, bæreposer, plater og klær er strødd, og teppene er dekket av søle og skitt.

Waylett ble berømt som 12-åring da han danket ut 80 000 håpefulle i kampen om en Potter-rolle.

Han skal ha tjent to millioner kroner på den siste filmen, og nå har pengene fått bein å gå på...

- Vennene hans utnytter ham. De "låner" penger, men betaler aldri tilbake. Han skryter av at han er steinrik, men hvis ikke han skjerper seg så ender han opp blakk og som narkoman!

Jamie Waylett ville ikke kommentere saken overfor The People.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer