VETERAN: Josh Herdman har spilt i alle de seks Potter-filmene som hittil har hatt premiere. Her er han i en scene fra filmen "Harry Potter og fangen fra Azkaban". Foto: Filmweb
VETERAN: Josh Herdman har spilt i alle de seks Potter-filmene som hittil har hatt premiere. Her er han i en scene fra filmen "Harry Potter og fangen fra Azkaban". Foto: FilmwebVis mer

Potter-stjerne i narko-skandale

- Noen fans vil bli sjokkerte.

SEHER.NO: Fire måneder etter at Harry Potter-skuespilleren Jamie Waylett (20) ble arrestert for besittelse og dyrking av cannabis, har en ny Hogwarts-elev blitt tatt på fersken med narkotika.

Josh Herdman (21) - som har spilt Smygard-studenten og småpøbelen Grylius Gurgel i alle de seks Harry Potter-filmene som hittil har hatt kinopremiere - blir i dag avbildet på The Suns nettsider (ekstern lenke) mens han tenner det som ser ut til å være en stor rullet sigarett med cannabis.

Bildet skal ifølge avisa være tatt under en ferietur til Amsterdam, hvor det er lovlig å røyke cannabis, men bildet truer nå med å skade skuespillerens rykte blant sine mange unge fans.

- Josh ser seg selv som en av gutta. Han blir med på hva som helst. Noen fans vil nok bli sjokkert av dette, sier en venn av filmstjernen til The Sun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Har ikke noe imot jentefansen