Potetene måtte vente

Innhøstingen skapte problemer for bonderomantikken.

JAKTER PÅ KJÆRLIGHETEN: Med Kathrine Moholt som Kirsten Giftekniv skal bonden Tore Jardar Johannessen finne kvinnen i sitt liv. Foto: TV 2
JAKTER PÅ KJÆRLIGHETEN: Med Kathrine Moholt som Kirsten Giftekniv skal bonden Tore Jardar Johannessen finne kvinnen i sitt liv. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stop, in the name of love!


SEHER.NO: Filmteamet bak "Jakten på kjærligheten" måtte innynde seg hos bøndene i Lågendalen da de inntok gården til deltaker Tore Jardar Johannessen (28) for noen uker siden. Bråket fra potetinnhøstingen på gårdene i området overdøvet nemlig bonderomantikken på Tore Jardars gård - og kjærligheten måtte gå foran alt!


Herborg Bårnes og ektemannen Anders, som har jorder rett ved Tore Jardars gård, var heldigvis ikke vonde å be da filmteamet ba dem stoppe potetinnhøstingen en uke for at innspilingen av TV 2-programmet kunne gå sin gang.


- Vi ble litt forundret da filmfolkene ringte, men selvfølgelig fikk vi ordnet det til. Vi stoppet innhøstingen, flyttet oss til noen andre jorder hvor vi kunne jobbe uten at det forstyrret opptakene, sier en lattermild Herborg til Østlands-Posten.


- Dessuten har Tore satt opp en badestamp kloss inntil elva. Og slik jeg forstår det, skjer det ganske mye rundt den når jentene er på gården.


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer