POPULÆRE: Kardashian-søstrene Khloé (t. v.) og Kim har blitt verdenskjente for sine veldreide kropper. Foto: Scanpix
POPULÆRE: Kardashian-søstrene Khloé (t. v.) og Kim har blitt verdenskjente for sine veldreide kropper. Foto: ScanpixVis mer

Postet toppløsbilde av Khloé

Kylie Jenner skulle knipse en «selfie» – fikk med en halvnaken Khloé i bakgrunnen.

FLOTT: Khloés mange timer på treningsstudioet, har virkelig gitt resultater for 30-åringen. Foto: Scanpix
FLOTT: Khloés mange timer på treningsstudioet, har virkelig gitt resultater for 30-åringen. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Kardashian-familien er kjent for sine formfulle kropper. Tidligere har det vært Kim Kardashian (34) som har fått brorparten av oppmerksomheten for sin store bakdel og smale midje, men de siste månedene har også Khloé Kardashian (30) jobbet hardt med seg selv.

30-åringen legger stadig ut bilder og videoer fra treningsstudioet på sosiale medier, og verdenspressen hyller blondinens smekre former.

Khloé er slett ikke redd for å vise hud, og tropper gjerne opp på den røde løperen med dyp utrigning og høy splitt. Likevel viste hun nok frem litt mer enn hun var klar over denne gangen.

Under et arrangement nylig, knipset nemlig Kylie Jenner (17) en «selfie» av seg selv og halvsøstrenes makeup-artist. I bakgrunnen ser man en intetanende Khloé som er i ferd med å skifte klær – og dermed står toppløs.

Saken fortsetter under bildet.
Bildeteksten lyder enkelt «... Dette handler egentlig ikke om oss».

Posten ble lagt ut på Instagram for to dager siden og har enda ikke blitt fjernet, så det ser ut til at Khloé ikke hadde noe i mot sin vågale opptreden i bildet.

Trener fem ganger i uken

Khloé har gått raskt ned i vekt etter at hun begynte å trene regelmessig og i april fortalte hun om sitt nye liv til E! News.

– Jeg prøver å trene fem dager i uken. Det er mye, men jeg føler meg fantastisk når jeg gjør det. I helgen har jeg et lokalt treningsstudio jeg bruker, hvor jeg prøver å få til mest mulig kardiotrening. Du bare skrur på et dårlig TV-program, så glemmer du hva du holder på med, sa skjønnheten.

Hun delte også at hun så smått har begynt på diett og kuttet ut melkeprodukter.

– Eller, jeg prøver i alle fall å kutte det ut. Jeg er avhengig av ost!, avsluttet stjernen.

LES OGSÅ: – Hun er tre måneder på vei

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.