MOTEINTERESSERTE: Kanye og Kim har deltatt på flere moteshow den siste tiden. Her er de under en Givenchy-visning nylig. Foto: All Over Press
MOTEINTERESSERTE: Kanye og Kim har deltatt på flere moteshow den siste tiden. Her er de under en Givenchy-visning nylig. Foto: All Over PressVis mer

Postet nakenbilder av Kim

Det er ingen tvil om at rapperen er stolt av kona Kim Kardashians kropp.

SEOGHØR.NO: Kanye West (37) og Kim Kardashian (34) giftet seg i mai i fjor og har datteren North (1) sammen. I tillegg var de to nære venner i flere år før forholdet ble romantisk – men at de har kjent hverandre lenge, betyr slett ikke at Kanye har sluttet å beundre Kims verdenskjente former.


I går tok nemlig hitmakeren til Twitter for å legge ut flere nakenbilder av sin mye omtalte kone.

Det var i forbindelse med premieren på den nyeste sesongen av kjendisfamiliens TV-serie Keeping Up With The Kardashians, at Kanye valgte å dele bildene av Kim – uten en tråd.

Se de vågale bildene under. Bildene er fra en photoshoot Kim gjorde nylig. Realitystjernen ville forevige kroppen sin slik den er nå, før hun forhåpentligvis blir gravid igjen.

– Jeg er så heldig, var blant lovordene Heartless-rapperen skrev om kona. 

Kim er slett ikke fremmed for å kaste klærne foran kameraet; Kardashian-søsteren har flere ganger vist seg med minimalt av klær på diverse magasinforsider og i fjor stilte hun opp for populære Paper Magazine – splitter naken.

LES OGSÅ: Viste brystvorten på moteshow

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.