MULIG SAMARBEID MED PRINSESSEN: Torsdag formiddag delte Maria Mena et bilde sammen med prinsesse Märtha Louise. Så svirrer ryktene om et mulig samarbeid. Foto: NTB scanpix. 
MULIG SAMARBEID MED PRINSESSEN: Torsdag formiddag delte Maria Mena et bilde sammen med prinsesse Märtha Louise. Så svirrer ryktene om et mulig samarbeid. Foto: NTB scanpix. Vis mer

Maria Mena:

Postet bilde sammen med prinsesse Märtha Louise

I løpet av de siste dagene har artisten delt to bilder av seg selv med prinsessen.

SEOGHØR.NO: Torsdag formiddag overrasket popstjernen Maria Mena (30) fansen på Instagram. Artisten delte et bilde av seg selv sammen med prinsesse Märtha Louise (45) hvor hun trolig hinter om et mulig samarbeid.

Under bildet skrev sangfuglen:

«Du vet den følelsen når en prinsesse kommer hjem til deg for å låne klærne dine? Nei.. ? - Ikke jeg heller».

Bildet har senere blitt fjernet.

For bare to dager siden delte artisten også dette bildet av seg selv og prinsessen:

Seoghør.no har vært i kontakt med Maria Mena som ikke ønsker å kommentere saken på nåværende tidspunkt.

Prinsesse Märtha Louises sekretær, Carina Scheele Carlsen, ønsker heller ikke å kommentere saken.

Åpenhjertig stjerne

Mena har oppnådd stor suksess i Norge etter at hun slapp sitt første album i 2002. Hitlåten «My Lullaby» ga henne et kjent navn, og hun har i ettertid gjort det stort i blant annet Tyskland.

Det er nå 13 år siden Maria slo gjennom med låta, som hun skrev etter foreldrenes skilsmisse, og siden den gang har hun vært kjent for sine svært personlige sangtekster.

BRUDD: Etter omlag to år som ektepar ble det i 2014 kjent at Mena og Sæther skulle skille lag. Her er de sammen under Spellemannsprisen i 2008. Maria ble tildelt prisen for «Årets kvinnelige artist». Foto: NTB scanpix.
BRUDD: Etter omlag to år som ektepar ble det i 2014 kjent at Mena og Sæther skulle skille lag. Her er de sammen under Spellemannsprisen i 2008. Maria ble tildelt prisen for «Årets kvinnelige artist». Foto: NTB scanpix. Vis mer

I albumet «Growing Pains» åpnet hun seg blant annet om de vanskelige følelsene etter bruddet fra ektemannen Eivind Sæther (34).

Duoen var sammen i ni år, men gikk hver til sitt i 2014 etter to år som gift.

- Jeg dykket dypt ned i kjærlighetssorgen. Jeg måtte gjennom det vonde. Stå i dritten. For dersom du ikke kjenner etter, ikke gråter tårene dine, ikke lar deg selv ramle, vil det til slutt innhente deg, fortalte artisten til Dagbladet i desember 2015.

Den talentfulle 30-åringen, som lever av å stå på scenen, har også tidligere åpnet seg om sitt forhold til angst.

Før jul skrev Mena et åpenhjertig innlegg på Facebook hvor hun delte om sin «indre uro.»

«Jeg har oppdaga noe om meg sjøl i det siste som jeg ønsker å dele med deg.. og kanskje det kan lette på «trykket» ditt også??

Jeg har lenge hatt angst. Lenger enn jeg selv har visst det faktisk. Denne indre uroen som tar over deg både fysisk og psykisk og som ikke henger på greip men som allikevel gir mening i kaoset,» skrev hun blant annet.

DYPE TEKSTER: Maria Mena er kjent for dype sangtekster. I fjor åpnet hun seg personlig om hennes forhold til angst med et ønske om å hjelpe andre. Foto: NTB scanpix. 
DYPE TEKSTER: Maria Mena er kjent for dype sangtekster. I fjor åpnet hun seg personlig om hennes forhold til angst med et ønske om å hjelpe andre. Foto: NTB scanpix.  Vis mer

Les også: Brakk begge beina i ulykke