TV 2:

- Positivt

Gjert Ingebrigtsen og Narve Gilje Nordås møtte friidrettsforbundet på Olympiatoppen mandag. - Det var positivt, sier Ingebrigtsen i sin første uttalelse på lenge.

PÅ OLYMPIATOPPEN: Trener Gjert Ingebrigtsen. Foto: Lise Åserud / NTB
PÅ OLYMPIATOPPEN: Trener Gjert Ingebrigtsen. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det er ikke alt som er like lett å ordne gjennom natta, men det er det å formidle det, da. Så kan vi på sikt finne løsningen på den frustrasjonen vi har på enkelte ting.

Det sier Narve Gilje Nordås til TV 2. Kanalen melder mandag kveld at friidrettsutøveren og trener Gjert Ingebrigtsen (57) har hatt et møte med friidrettsforbundet på Olympiatoppen i Oslo.

BETENT: Jakob Ingebrigtsen og Narve Gilje Nordås snakker ikke sammen. Foto: Beate Oma Dahle / NTB
BETENT: Jakob Ingebrigtsen og Narve Gilje Nordås snakker ikke sammen. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Vis mer

Bakgrunnen er bråket som var under friidretts-VM i Budapest. Gjert Ingebrigtsen fikk ikke akkreditering, noe som gikk utover Gilje Nordås. Det ble aldri kommunisert direkte hvorfor Ingebrigtsen ikke fikk akkreditering. Men det er grunn til å anta at det skyldes bruddet med sønnene.

Planleggingen til OL i Paris har startet. Spesielt Gilje Nordås har uttrykt ønske om at den betente situasjonen ikke kan fortsette. Han og rivalen på 1500 meter, Jakob Ingebrigtsen, er ikke på talefot.

Til TV 2 sier Gjert Ingebrigtsen at han er fornøyd med mandagens møte på Olympiatoppen:

- Det var positivt. Det er klart når en ikke har hatt tilgang til det apparatet, så er det ting som kan være nyttig å ta med seg. Det er en del ting som er bra som en med fordel bør benytte seg av hvis en har mulighet til det, sier han.

GIFT: Lørdag 23. september giftet Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson seg i Bragernes kirke. Video: Nora Skavhaug Vis mer

Akkreditering til OL var ikke et tema. Gilje Nordås tar selvkritikk på at han kunne latt være å komme med stikk til Jakob Ingebrigtsen under mesterskapet.

- Begge parter må bidra, og så finner vi til slutt en løsning der begge er delvis fornøyd, sier han.

LES OGSÅ: Gjert Ingebrigtsen bryter tausheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer