Positiv til Denise-dating

Charlie Sheen er glad Denise Richards dater Richie Sambora.

BRA MANN? Charlie Sheen synes at eks-kona Denise har truffet blink med Richie Sambora. Foto: All Over Press
BRA MANN? Charlie Sheen synes at eks-kona Denise har truffet blink med Richie Sambora. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Charlie Sheen (40) sier han er glad den tidligere kjæresten Denise Richards (35) dater Bon Jovis gitarist, Richie Sambora. Grunnen er at Charlie kjenner Richie og han mener at gitaristen er en god pappa - som stadig finner på morsomme ting for barna.- Denise har funnet en OK fyr, sier Sheen. Som har vært gjennom en tøff tid...

- Det er hardt nok å ha et forhold som ikke fungerer, men det er enda hardere når alle følger med på absolutt alt du gjør. Og det svir ekstra når du ser kjæresten med en annen mann på trykk, har Charlie sagt til amerikansk presse..

DE BITRESTE SKILSMISSENE!


Charlie og Denise prøver nå å ordne opp i ting som gode foreldre. Til tross for den bitre skilsmissen har de klart å samarbeide om ansvaret for døtrene Sam (2) og Lola (1).


Charlie og Denise bodde i samme nabolag som Richie Sambora og hans tidligere kone, Heather Locklear. Denise og Heather var venninner, men vennskapet fikk en brå slutt da Denise og Richie fant tonen i februar...


Til tross for den hyggelige tonen fra Sheen;  Charlie er fortsatt ilagt besøksforbud - og kan ikke hente barna hos eks-kona selv.


Tidligere har hun tatt HIV-test for å sverte Charlie. Mens han krevde farskapstest for å terge henne...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer