LIGNER AMY?: Ifølge Daily Mail ligner Victoria Beckham på Amy Winehouse på de nye reklamebildene for Marc Jacobs.
LIGNER AMY?: Ifølge Daily Mail ligner Victoria Beckham på Amy Winehouse på de nye reklamebildene for Marc Jacobs. Vis mer

Posh tar en "Winehouse"

Victoria Beckham gjør som Amy i ny Marc Jacobs-kampanje.

SEHER.NO: Victoria "Posh" Beckham (33) omtaler seg gjerne som et stilikon, og er svært opptatt av å være trendsettende når det gjelder mote og design.

Men nå ser det ut til at Posh tar motetips fra selveste Amy Winehouse (24), som kanskje er best kjent for å være det motsatte av et stilikon.

Det er Victorias reklamebilder for designer Marc Jacobs (45) nye kampanje, som har fått britiske medier til å sammenligne henne med skandalepopstjernen.

For ikke bare er Spice Girls-stjernen mager så det holder, men hun blotter også bh-en i tro "Amy-stil", skriver Daily Mail.

"Den selvoppnevnte motedronningen står også i en svært merkelig stilling, og ser ut som en kryssning av en tekanne og en utstillingsmannekeng i et antrekk som ligner mer på et dekorativt dopapirtrekk, enn siste trend fra en anerkjent amerikansk designer", er bare noe av det Daily Mail skriver.

I tillegg kritiseres krydderjenta for hennes sedvanlige "sure" blikk.

Bildene er tatt av den anerkjente motefotografen Juergen Teller, og popstjernen ble heist flere centimeter over bakken for fotoshooten.

Senere denne uken ble Posh, som nylig lanserte sin egen kleslinje dVb, observert på shopping på eksklusive The Grove shoppingsenter i LA.

LES OGSÅ: - Ansiktet mitt er sånn