SLANKEKONKURRANSE: Spice Girls anno 2007. Foto: All Over Press
SLANKEKONKURRANSE: Spice Girls anno 2007. Foto: All Over PressVis mer

Posh svinger slankepisken

Victoria Beckham vokter vekten til sine bandvenninner når de nå skal ut på gjenforeningsturne.

SEHER.NO: Melanie Brown og Geri Halliwell, alias "Scary Spice" og "Ginger Spice", vil ikk stå i skyggen av syltynne fru Beckham.

De tre har derfor kastet seg inn i en slags konkurranse om å bli gruppas "Slender Spice".

Treningsregime

Ettbarnsmoren Halliwell (35), som nylig avslørte at "Headlines" er navnet på bandets comeback-singel som slippes 19. november, kjører et knallhardt treningsregime og en superstreng diett. Ofte blir hun observert joggende med sin personlige trener i Londons gater.


Og frekke Mel B (32), som nylig ble mor for andre gang, vil ikke være noe dårligere...

I motsetning til Geris joggerunder, danser Mel B. så svetten siler. "Scary Spice" er nemlig med i den engelske versjonen av Skal vi danse.

Det er ingen dans på roser skal vi tro den vanligvis så yppige Scary Spice. På spørsmål om hvor hun var verkende og støl svarte hun:

- I føttene, i rumpa, i armene, i lårene, i magen. Jeg kan fortsette.

Kaloritelling
"Vicontrollia" Beckham (38) er derimot ikke kjent for å være treningsnarkoman.

Hun holder vekten ved å sverge til god, gammeldags kaloritelling. Noe som fungerer i overmåte bra for den til tider skjelettaktige trebarnsmoren.  Syk vil hun derimot ha seg frabedt å være:

- Det er en stor forskjell, og selvsagt spiser jeg av og til det jeg vil. Men, jeg prøver å være nokså disiplinert med hva jeg putter i meg, fortalte Victoria til People magazine.

Den en gang så formfulle rødtoppen, Geri, eller "Ginger Spice", har på sin side i flere år slitt med spiseforstyrrelser. Vi håper for Geri’s del at jakten på den "stilktynne  drømmefiguren" ikke tar helt over overhånd...

Det vil nok kanskje ikke krydderjenta selv heller, for ifølge hennes selv mister hun draget når hun blir for mager.

- Når jeg var for tynn var det som en ørken, men straks jeg la på noen kilo forandret det seg, sier hun.

Det blir dermed spennende å se hvem som står igjen med minst kurver når krydderjentene igjen samles til dyst 15.desember i USA.

LES OGSÅ: "Feit" Victoria