Posh Spice er blitt blond

Blondt hår og store pupper - Victoria Beckham er i ferd med å bli en ekte California-berte.

LYSLUGGET: Posh gjør som fotballektemannen David og satser på blonde lokker. Foto: All Over Press
LYSLUGGET: Posh gjør som fotballektemannen David og satser på blonde lokker. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Etter å ha prøvd ut det meste i klesveien, har Victoria Beckham (32) begynt å eksperimentere litt mer med sveisen. Og hva er vel mer naturlig enn å gå for en blond look, når man gjør California-innbygger av seg?


Posh har den siste tiden fått mye pepper for sin stadig krympende figur. Kilder som står Beckham-paret nær hevder den magre krydderjenta - som er 168 cm høy - ikke veier mer enn 38 kilo, og nylig ble hun mobbet for sin spisevegring av Drew Barrymore på amerikansk TV.


Victoria, som for tiden gjør mer suksess på karaokebar enn på hitlistene, er desperat etter å gjøre kometkarriere i sitt nye hjemland. Kan blonde lokker sette fart på Posh' amerikanske drøm?


Herr og fru Becks er invitert til Hugh Hefners gedigne palass - selvsagt ikke helt uten baktanker fra Playboy-mogulen.

- Jeg tror Hollywood kommer til å elske David og Victoria. Jentene mine har snakket om det, og de vil være helt sikre på at de to havner på gjestelista, forteller han.

Ifølge The Times har Hefner store planer for "Posh":

- Hun burde ta et fotoopptak med oss. Vi har store planer for henne. Vi tror hun kommer til å passe inn perfekt, forteller han avisa ...

Flere amerikanske nettsider har skrevet at den tidligere Spice Girls-stjernen allerede har takket ja til å stille opp - selvsagt for en stor sum penger.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer