HUSLIG: David Beckham er perfeksjonist i husarbeidet, mens fruen er perfeksjonist i klesveien. Her med sønnen Romeo. Foto: All Over Press
HUSLIG: David Beckham er perfeksjonist i husarbeidet, mens fruen er perfeksjonist i klesveien. Her med sønnen Romeo. Foto: All Over PressVis mer

Posh snakker familie

Victoria Beckham er en målbevisst kvinne - også når det gjelder barna. Mannen David blir ikke akkurat fremstilt som verden mest maskuline...

SEHER.NO: Victoria Beckham (33) har store planer for sin mellomste sønn Romeo James (5):

- Han er den neste Justin Timberlake. Han er helt desperat etter å komme på scenen, sier Victoria i et intervju med en amerikansk radiostasjon.

Trebarnsmoren Victoria avslørte også at fem år gamle Romeo allerede har begynt på karrieren.

- Han er batman og synger en halloweensang i en oppsetning, sier hun.

Victoria avslørte også at selv om hun og mannen er søkkrike, så er i hvert fall ikke David redd for å gjøre litt husarbeid. Ektemannen, som er blitt kåret til verdens mest maskuline mann på et nettsted for menn, er faktisk litt for ivrig på den fronten.

- Jeg er den kreative, og slenger fra meg klær overralt. Men David er utrolig ryddig, til og med kjøleskapet vårt er organisert etter fargekoder, sier hun.

Og det stopper ikke der. Iført forkle støvsuger fotballstjernen alltid svært nøye og i rette linjer ifølge fruen.

- Om noen går rundt etter at han har støvsuget, blir han ganske stresset, forteller hun.

David har selv innrømmet å være på grensen til manisk når det gjelder ryddighet. Blant annet må han ha blader i en rett stabel, og må telle antall cola-bokser i kjøleskapet. Er det en for mange, "må" han sette den i et annet skap.

Disse uttalelsene kan være en bekreftelse på ryktene som går om at David Beckham lider av tvangstanker. Han rydder slik at ukeblader ligger helt kant i kant. Og tidligere har han selv sagt at han teller alt i kjøleskapet.

- Hvis det er en Pepsi-boks for mye, så må jeg sette den i et annet skap. Det er et problem jeg har.


Det nye radiointervjuet med Victoria Intervjuet ble gjort i forbindelse med promoteringen av Spice Girls turné, som starter i Canada neste måned. Allerede nå kan du høre gruppas nye sang her - og selveste Jennifer Lopez, som ryktes å være gravid med tvillinger, skal være oppvarmer for gruppa i løpet av turneen.

Det er ikke første gang Posh-Spice gjør ektemannen forlegen med sine uttalelser. I 2001 glapp det ut av henne at hennes kallenavn på David er "Mannen med de gylne ballene" ("Goldenballs"). Visstnok skulle det navnet henspille på fotballtalentene hans, selv om det lett kunne misforstås


- Det var visst en ting jeg ikke skulle ha sagt, sa Posh senere.

LES OGSÅ: Ny Posh med gammel sveis