Posh raser mot falskt babyrykte

- Det er bare tull, sier Victoria Beckhams talsmann.

AVVISER NAVNERYKTE: - Det er bare tull at hun vil kalle datteren Santa, sier en talsmann for Victoria Beckham til bladet Vogue. Her er hun sammen med ektemannen David Beckham. Foto: All Over Press
AVVISER NAVNERYKTE: - Det er bare tull at hun vil kalle datteren Santa, sier en talsmann for Victoria Beckham til bladet Vogue. Her er hun sammen med ektemannen David Beckham. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter å ha gitt sine tre sønner originale navn som Brooklyn (12), Romeo (8) og Cruz (6), er det stor spenning knyttet til hva kjendisparet David (35) og Victoria Beckham (36) vil døpe sin kommende datter.

Mange medier verden rundt - også i Norge - nølte derfor ikke med å gjengi avisen The Suns artikkel mandag, hvor de hevdet å vite at Victoria hadde bestemt seg for å gi datteren navnet Santa.

Navnevalget skulle ifølge avisa ikke være inspirert av det engelske navnet på julenissen, Santa Claus, men området Santa Monica i Los Angeles.

Nå avviser imidlertid den tidligere Spice Girls-sangerinnen det hele som falske rykter.

- Dette er bare tull fra tabloidene, sier en talsmann for Victoria Beckham til bladet Vogue.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette er første gang jeg sier det

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer