Posh Oscar-pynter TomKat

Victoria Beckham kupper Armani og styler sine nye bestevenner.

TAR KONTROLL: Posh har sett det som sin oppgave å fortelle Katie Holmes (på slep) hvordan hun skal kle seg. Foto: All Over Press
TAR KONTROLL: Posh har sett det som sin oppgave å fortelle Katie Holmes (på slep) hvordan hun skal kle seg. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Victoria Beckham (32) er glad i å pynte seg, men nå pynter hun også opp vennene sine!


Posh har nemlig klart å overtale Tom Cruise (44) og Katie Holmes (28) til å dumpe Armani og heller la henne plukke ut antrekkene de skal glitre i på den røde løperen under Oscar-utdelingen søndag.


LES OGSÅ: Sinna Posh fikk fnatt i Disneyland


- Victoria har en helt utrolig idé om noe som vil se bra ut på både Tom og Katie, og hun har allerede diskutert flere forslag til tekstil og design med dem, sier en kilde til Daily Star.


Fotballfruens "utrolige idé" går ut på å gi kjendisparet matchende sorte klær med røde detaljer. Hvor fint det blir, gjenstår å se.


INGEN FRED Å FÅ: Victoria skal synge igjen


Men til tross for det ærefulle oppdraget, er ikke Victoria overbevist om at hun vil bli en hit i USA når ektemannen David (31) fortsetter fotballkarrieren i LA Galaxy.


- Jeg er den første til å innrømme det - vet folk egentlig hvem vi er i Amerika? Vi er veldig realistiske der, sier Fru Becks, som drømmer om en TV-karriere i sitt nye hjemland.


 


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer