IKKE FORNØYD: Victoria Beckham er ikke helt fornøyd med sitt eget ansikt. Eller kroppen for den saks skyld... Foto: All Over Press
IKKE FORNØYD: Victoria Beckham er ikke helt fornøyd med sitt eget ansikt. Eller kroppen for den saks skyld... Foto: All Over PressVis mer

- Posh ønsker nytt ansikt

Victoria Beckham vil bli ny fra topp til tå...

SEHER.NO: Nå vurderer sangstjernen (33) nemlig å gå under kniven for å gjøre seg ny. Nytt ansikt, nye bryster, kneløfting og strammere lår er Victorias førsteprioritet, skriver MSN Gossip.

Beckham skal ha kommet til den drastiske konklusjonen etter at hun studerte videoopptak av Spice Girls' siste konserter rundt om i verden.

David Beckhams kone er en stor tilhenger av designeren Roberto Cavalli, som også er en personlig venn av henne. Hun føler seg derimot ikke helt komfortabel - spesielt ikke i brystpartiet - med klærne han har designet.

Ifølge magasinet "Look" skal Victoria allerede nå ha fått sin første Botox-innsprøytning - og flere skal være på vei...

- Posh har angst for å få rynker - siden ikke en gang en ansiktsløftning vil kunne fjerne det problemet, sier en kilde til magasinet.

Strekkmerker som følge av hennes tre fødsler skal også vekk - slik at hun atter en gang kan vise seg i bikini.

Det samme magasinet mener at hele operasjonen vil koste sangstjernen cirka 100 000 kroner. Og akkurat det er jo bare lommerusk for Posh-Spice, som alene trolig vil tjene 300 millioner kroner bare på Spice Girls i år.

LES OGSÅ: Posh-Spice kaster klærne