Posh og Becks liv blir TV

Blir her og fru Beckham de nye "Osbournes"?

BLIR TV-FJES? Victoria og Beckham er store stjerner i Europa. Nå har de muligheten til å erobre USA også. Foto: All Over Press
BLIR TV-FJES? Victoria og Beckham er store stjerner i Europa. Nå har de muligheten til å erobre USA også. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Åpner dørene?

SEHER.NO: Pengene er vel neppe den største faktoren som spiller inn når paret skal takke ja eller nei til tilbudet om å bli USAs nye realitypar. David blir nemlig mer enn 1, 5 milliarder kroner rikere takket være kontrakten med den amerikanske toppklubben Los Angeles Galaxy, skriver Expressen.


Berømmelse derimot er noe "The Beckhams" aldri kan få nok av...

LES MER: Åtte soverom for Posh

-Akkurat nå er hverken David eller Victoria særlig kjent i USA, men hvis de dukker opp med et eget realityshow får de garantert superstjernestatus, sier en kilde til bladet People.

Dette kan være Victorias store mulighet til å slå seg opp på stjernehimmelen. Tidligere har hun prøvd seg som Spice Girl, soloartist og klesdesigner, og det siste er at hun vil bli filmstjerne.

Planene skal allerede være langt på vei. To tittelforslag er: "Living with the Beckhams" og "At home with the Beckhams".

Dermed kan alle som lurer på hva som forgår innenfor David og Victorias vegger kanskje få svar på spørsmålene sine...

LES OGSÅ: -Posh er tynn og ekkel

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer