TRE OPERASJONER: Posh opererte brystene for første gang i 1999 (bildet til venstre), så igjen i 2001, før hun nå fjernet silikonen i 2009.
TRE OPERASJONER: Posh opererte brystene for første gang i 1999 (bildet til venstre), så igjen i 2001, før hun nå fjernet silikonen i 2009.Vis mer

Posh har fjernet silikonen

- Hun følte det var del av hennes gamle image...

SEHER.NO: Fobtallfrue, moteikon og designer Victoria "Posh" Beckham (35) har tidligere innrømmet at hun har operert brystene.

Årsaken var at Spice Girls-stjernen følte seg ukomfortabel med sine små pupper, og tenkte at litt silikon ville kunne hjelpe på selvfølelsen.

Allerede i 1999 gjennomførte dermed popbaben sin første av totalt tre brystoperasjoner, og gikk da fra en størrelse 75A til en 75D.

Posh var imidlertid ikke helt fornøyd med resultatet, og la seg nok en gang under kniven i 2001. Denne gangen ble brystene størrelse 75E.

Men de store puppene har ikke bare vært positive for Victoria. Popstjernen har flere ganger blitt "mobbet" for at hun ikke bruker BH og for at det er så åpenlyst at hun har silikon.

Og nå har 35-åringen fått nok av det hele, skriver The Sun.

Ifølge den britiske avisen skal nemlig Victoria ha fått fjernet silikonet i brystene. Popstjernen skal nemlig ha vært lei både mobbingen, samt sin utdaterte pinup-look.

- Victoria har ønsket å ta ut innleggene en stund nå. Hun følte at det var del av hennes gamle fotballkone-image - det store håret, store puppene, falske brunfarge. Hun er forbi de dagene. Hun opererte seg for noen uker siden og er veldig fornøyd med resultatet. Hun har nå dratt til Frankrike med familien for å komme seg etter operasjonen, sier en kilde.

Popstjernen skal nå tilbringe to uker på ferie, før hun returnerer til LA.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Syltynn til ingen nytte

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.