COMEBACK?: Man blir aldri helt sikker på om krydderjentene skal på turné eller ikke. Foto: NTB SCANPIX
COMEBACK?: Man blir aldri helt sikker på om krydderjentene skal på turné eller ikke. Foto: NTB SCANPIXVis mer

Posh får ikke bli gravid

Victoria Beckham og de andre jentene i Spice Girls må følge strenge regler dersom det skal bli en gjenforening.

SEHER.NO: For nå skal hjernen bak en eventuell Spice Girls-gjenforening, Simon Fuller, ha gitt krydderjentene strenge regler som må følges frem mot comebacket.


Og ifølge The Sun skal hovedregelen på den lange listen være at jentene ikke må bli gravide under planleggingen.


Fuller overlater ingenting til tilfeldighetene når han nå planlegger tidenes største comeback, og han avslutter regelbrevet på denne måten:


"Jeg vil gjøre alt for at dette skal fungere for dere alle, dere har ingen anelse om hvor store dere var og fortsatt er.


Det er godt å være tilbake...Simon."


Men det spørs vel om Fuller og reglene hans forblir prat. Nylig uttalte nemlig Mel C at det på ingen måte var snakk om noen comeback-turné for Spice Girls.


- Hver gang den historien dukker opp må jeg nekte for det. Det er ingen planer om en Spice Girls-turné som jeg vet om. Jeg traff Emma og Geri for noen uker siden, og vi snakket selvfølgelig om ryktene, men det er det siste vi tenker på for øyeblikket, så det er veldig frustrerende for meg, sa hun da ifølge Boston.com.

LES OGSÅ: - Gi meg kjolen min tilbake!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.