Posh erstatter Abdul?

- Hun er veldig smigret...

OVERTAR: Victoria Beckham skal sitte i dommerpanelet i to episoder av det populære programmet. Foto: All Over Press
OVERTAR: Victoria Beckham skal sitte i dommerpanelet i to episoder av det populære programmet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Onsdag ble det klart at Paula Abdul (47) ikke returnerer til den nye sesongen av "American Idol". Nå skal erstatteren være klar.

Ifølge britiske Mirror skal Victoria Beckham (35) sitte i dommerpanelet til det svært populære underholdningsprogrammet.

35-åringen blir i hvert fall å finne som dommer i to episoder av talentkonkurransen. Posh utgjør til sammen med Simon Cowell, Randy Jackson og Kara DioGuardi juryen.

- Victoria er veldig smigret ettersom dette er et av de mest populære programmene i USA, sier en kilde til avisen.

- TV-sjefene skulle gjerne gi henne jobben på heltid, så muligheten er der for henne om hun vil ha den.

Simon Fuller, som i sin tid var manager for Spice Girls og er skaperen av Idol, er nå i samtaler med fru Beckham om jobben.
- At Paula er borte etterlater et stort gap i dommerpanelet. Programmet har minst 25 millioner seere hver uke. Det trenger en stor stjerne. Simon Cowell og Victoria har alltid gått godt overens. Det ville være et stort kupp å få Posh. Hun var i en av de største jentegruppene i historien så hun vet hva hun snakker om. Simon Fuller snakker nå med henne, sier en kilde til The Sun.

Mirror skriver at Abdul ikke ble tilbudt kontrakt for å fortsette som dommer, men Abdul selv skriver på sin Twitter-side at hun har tatt avgjørelsen selv.

- Med sorg i hjertet har jeg bestemt meg for å ikke returnere til Idol, var noe av det hun skrev.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Abdul ferdig i American Idol

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer