UT PÅ TUR - ALLTID SUR: Munnen er snurpet sammen til en stram trut. Ære være den som klarer å lure frem et smil hos Posh! Foto: All Over Press
UT PÅ TUR - ALLTID SUR: Munnen er snurpet sammen til en stram trut. Ære være den som klarer å lure frem et smil hos Posh! Foto: All Over PressVis mer

- Posh er en fæl tispe!

Fotballfruen Victoria får så hatten passer.

Dårlig likt!

SEHER.NO: Den tidligere Spice Girls-stjernen Victoria Beckham (33) og fotballhelten David Beckham (31) er i full gang med å lage et reality-show av paret når de flytter over dammen til USA. 

Meningen er at programmet skal gjøre Victoria bedre kjent og likt i Amerika, samtidig som David blir medlem av fotballklubben LA Galaxy.

Men staben som jobber for NBC-programmet er slett ikke imponert over Victorias frekke oppførsel og arrogante holdning.

- Vi synes hun er selvopptatt, og ikke er hun særlig hyggelig heller. Hun er veldig pirkete, krevende og uhøflig, sier en kilde til Star magazine ifølge Femalefirst.

- Hun tripper rundt overalt med sin iskalde holdning. Hvis noen kommer bort til henne for å ønske henne velkommen til Amerika eller ønsker henne lykke til med flyttingen, ofrer hun dem ikke et eneste blikk.

Kilden forteller videre at produsentene er redde for at serien blir en stor flopp. Ingen vet hva de kan gjøre med Victoria for å få showet interessant. Alt produsentene foreslår avviser hun bestemt.

- Showet er laget for å gjøre Victoria til en stjerne i USA, men hun drømmer virkelig hvis hun tror at det vil skje. Det er umulig å få et annet inntrykk av henne enn at hun er en fæl tispe, avslutter kilden.

LES OGSÅ: Beckham splitter naken