Posh boikotter stankelben

Og kritikere hevder det er for at Victoria Beckham selv skal se slankere ut...

MAGER: Victoria Beckhams figur har gitt henne kallenavnet Skeletal Spice. Foto: All Over Press
MAGER: Victoria Beckhams figur har gitt henne kallenavnet Skeletal Spice. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nulltoleranse for størrelse null!


SEHER.NO: Hun får stillongs til å se ut som saggebukser, men supertynne Victoria Beckham (32) har ingen toleranse for andre som ønsker å bli like tynne.


Nå boikotter den berømte fotballfruen ultratynne modeller fra sine motevisninger, og har ansatt mer formfulle kvinner til å vise frem jeansmerket.


- Victoria vil sende ut positive signaler om at man ikke trenger å være supertynn for å se bra ut. Mange modeller på catwalken kan få unge jenter til å føle seg usikre, sier en kilde til The Sun.


SE HER: Få big bucks med Becks!


Men selv om Posh selv hevder årsaken er at hun ønsker modeller som ser naturlige ut, hevder kritikerne at hun har valgt kvinner med former slik at hun selv skal se slankere ut ved siden av dem, når hun lanserer klesmerket sitt i Los Angeles.


Posh er i dag størrelse null, og bruker olabukser med en livvidde på 23 tommer - det er det samme som kleskjeden The Gap selger til syvåringer.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer