Poserte naken på hesteryggen

Kendall Jenner delte supersexy bilde på Instagram.

DRISTIG: Kendall Jenner er ikke redd for å vise kroppen etter at hun startet modellkarrieren. I dag er hun en av verdens mest ettertraktede modeller. Her poserer hun på American Music Awards tidligere i november.  Foto: SipaUSA
DRISTIG: Kendall Jenner er ikke redd for å vise kroppen etter at hun startet modellkarrieren. I dag er hun en av verdens mest ettertraktede modeller. Her poserer hun på American Music Awards tidligere i november. Foto: SipaUSA Vis mer

SEOGHØR.NO: På kort tid har Kendall Jenner (20) gjort stor suksess som modell og har allerede representert noen av verdens største motehus. Modellkarrieren har også gjort at den tidligere sjenerte jenta har blitt mer komfortabel med seg selv og livet i rampelyset.

Lørdag delte hun et av sine mest sexy bilder noensinne. 20-åringen poserer nemlig kliss naken på toppen av en hest. Det er usikkert om bildet er tatt i privat sammenheng eller om det er en del av en profesjonell fotoshoot.

Få timer etter at det ble publisert, har bildet allerede fått over en million «likes».

- Kendall Jenner kaster klærne i sitt mest sexy bilde så langt. Modellen og realitystjernen delte et ekstremt vågalt bilde der hun rir på en hest - helt naken. Kendall lener seg bakover med sine lange, slanke ben hengende ned og sin formfulle ende såvidt synlig, skriver The Mirror.

Tar etter søstrene

Kendall er den nest yngste datteren til Kris og Caitlynn Jenner. Å posere naken har også flere av hennes berømte familiemedlemmer gjort før henne.

Kim Kardashian fikk massiv oppmerksomhet da hun poserte naken for magasinet Paper. Kim viste frem sin berømte bakende og var splitter naken inne i bladet. Hun har også vist frem formene for magasinet GQ.  Kourtney Kardashian kastet nylig klærne i en sexy fotoshoot og Khloé Kardashian poserte naken i en reklamekampanje for dyrevernsorganisasjonen PETA.

LES OGSÅ: Kourtney Kardashian feiret Thanksgiving med eksen