Emily Ratajkowski:

Poserte lettkledd på luksusyacht

Den vakre 27-åringen storkoste seg på ferie i Italia.

MODELL: Emily Ratajkowski var forrige måned på ferie i Italia, og fikk virkelig vist seg frem i denne lille bikinien. Foto: Splash News
MODELL: Emily Ratajkowski var forrige måned på ferie i Italia, og fikk virkelig vist seg frem i denne lille bikinien. Foto: Splash News Vis mer

Den amerikanske modellen og skuespilleren Emily Ratajkowski (27) er kjent for å til stadighet dele lettkledde bilder med fansen i sosiale medier.

Også hennes kjendisstatus kom som følge av at hun hadde på seg lite klær, da hun i 2013 ble verdenskjent etter å ha stilt opp toppløs i musikkvideoen til Robin Thickes (41) låt, «Blurred Lines».

Siden den gang har den flotte 27-åringen slått gjennom som skuespiller, og hun hadde blant annet en rolle i «Entourage»-filmen fra 2015.

Til tross for at Emily er en travel kvinne, og jobber som både modell og skuespiller, tok hun seg i sommer tid til å nyte livet om bord på en luksusyacht i Italia sammen med gode venner.

FLOTT: Emily poserte i en liten bikini. Foto: Splash News
FLOTT: Emily poserte i en liten bikini. Foto: Splash News Vis mer
BIKINI: Emily så ut til å storkose seg på luksusyachten. Foto: Splash News
BIKINI: Emily så ut til å storkose seg på luksusyachten. Foto: Splash News Vis mer

Emily ble avbildet på båten i en liten, prikkete bikini, og så ut til å storkose seg i de flotte omgivelsene.

Med på turen var blant andre den australske modellen Jordan Barrett (23) og «Lost»-skuespilleren Michelle Rodriguez (40). Trioen var i området for å delta på UNICEFS sommergalla, melder News.com.au.

GODE VENNER: Emily og Jordan nøt det fine været. Foto: Splash News
GODE VENNER: Emily og Jordan nøt det fine været. Foto: Splash News Vis mer
PÅ FERIE: De to så ut til å ha det svært morsomt sammen. Foto: Splash News
PÅ FERIE: De to så ut til å ha det svært morsomt sammen. Foto: Splash News Vis mer

Ifølge nettstedet har en rekke fans uttrykt sin bekymring etter at bilder av Emily og Jordan i godt lag om bord på båten er blitt publisert.

Emily kunne nemlig tidligere i år kunne avsløre at hun hadde giftet seg med produsenten Sebastian Bear-McClard (31), og han var ikke å se på båten.

Skal vi tro The Blast bekymrer fansen seg uten grunn, da det ryktes om at Jordan er Michelle Rodriguez - som også var om bord - sin nye kjæreste.

Den australske modellen har tidligere vært koblet til Paris Hilton (37).

Hemmelig gift

Det var i februar at Emily overrasket fansen, da hun avslørte at hun hadde giftet seg i all hemmelighet.

Nyheten ble annonsert på Instagram-stories, der hun la ved et bilde av seg selv og kjæresten med teksten:

«Sååå, jeg har en overraskelse. Jeg giftet meg i dag».

Duoen skal kun ha vært kjærester i noen uker, og en talsperson for modellen bekreftet giftermålet overfor Vogue.

Ifølge motemagasinet var bryllupet av det intime slaget, der kun noen få gjester var invitert. Bryllupet fant sted i rådhuset i New York.

Kort tid etter bryllupet delte Emily en rekke bilder av seg selv og sin nye ektemann på Instagram, men i tiden etter dabbet derimot bildene av Sebastian av på stjernens profil, noe en rekke fans la merke til.

Det var derfor til stor jubel for fansen da Emily i juli delte et bilde av seg selv toppløs. Det var imidlertid ikke nakenheten i bildet fansen reagerer på, men at modellen stolt viste frem gifteringen sin.

LES OGSÅ: Denne ringen skapte full forvirring hos fansen