Poserer toppløs i ny musikkvideo

Artisten som elsker å sjokkere går lenger enn noensinne.

KASTER TOPPEN: Minaj er ikke redd for å vise fram brystene i den nye musikkvideoen, som omtales som svært dristig. Foto: YouTube
KASTER TOPPEN: Minaj er ikke redd for å vise fram brystene i den nye musikkvideoen, som omtales som svært dristig. Foto: YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: At hip-hopstjernen Nicki Minaj (30) liker å provosere er intet nytt. Gang på gang viser hun fram kroppen på utfordrende bilder og i dristige videoer.

Musikkstjernen har en gjesteopptreden på den nye låta til rapperen French Montana, og i musikkvideoen til sangen «Freaks» kaster Minaj nå toppen.

Videoen er av det svært dristige slaget, og Minaj sine bryster er ofte i bildet, kun tildekket av noen gullstjerner på brystvortene

«Advarsel: Denne videoen er svært frekk, og inneholder banning, henvisninger til kroppsdeler, og generelt mye man ikke ønsker å forklare til barna sine», skriver Mirror.

Under innspillingen av musikkvideoen la også Minaj ut frekke feriebilder av seg selv, som vekket oppsikt i kjendismediene.

«Den rumpa trosser tyngdekraften», skrev britiske The Sun om bildene.

Se videoen her:LES OGSÅ:
Dette feriebildet vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer