NAKEN: Julianne Moore naken med to løveunger og en strategisk plassert veske. Foto: Bvlgari
NAKEN: Julianne Moore naken med to løveunger og en strategisk plassert veske. Foto: BvlgariVis mer

Poserer naken med løveunger

49-åringen i ny og sexy reklame.

SEHER.NO: Skuespilleren Julianne Moore (49) kaster klærne i en ny reklameserie for fashiongiganten Bvlgari. I bildene stiller hun opp splitter naken sammen med to løveunger.

Men at Moore kaster klærne er intet nytt. Oscar-vinneren har nemlig tidligere fått kritikk for at hun stiller opp naken i nesten alle filmene hun spiller i.

Det har fått henne til å gå ut og si at hun ikke er en ekshibisjonist.

- Det er ikke akkurat som at jeg prøver på å få denne typen roller. Jeg tror grunnen til at det har skjedd mange ganger, er fordi jeg involverer meg i kjærlighetsfilmer, sa hun i februar ifølge OK! Magazine.

Skuespilleren er snart aktuell i filmen «The Kids Are Allright», der hun spiller en lesbisk mamma med tenåringsbarn. For henne var det ikke en vanskelig rolle å spille.

- Privat er jeg nesten helt lik som filmens hovedperson. Jeg har vært sammen med min mann i 15 år, og vi har også to barn. Så det er ikkenoe annerledes i forhold til homoseksuelle foreldre, så vidt jeg vet, sa hun til Time Magazine.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er ingen ekshibisjonist