Kevin Hart:

Poserer med kona etter utroskapsskandalen

- Dette er de eneste meningene som betyr noe.

BLIR TREBARNSFAR: Lykken skal tilsynelatende smile igjen for Kevin Hart og hans kone, Eniko Parrish, etter utroskapsskandalen for kort tid siden. Her er de to avbildet sammen tidligere i år. Foto: NTB Scanpix.
BLIR TREBARNSFAR: Lykken skal tilsynelatende smile igjen for Kevin Hart og hans kone, Eniko Parrish, etter utroskapsskandalen for kort tid siden. Her er de to avbildet sammen tidligere i år. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

(Seoghør.no): Det har den siste tiden stormet rundt skuespiller og komiker Kevin Hart (38), etter at han har havnet i en pikant utpressingssak.

En ukjent kvinne skal angivelig stå bak utpressingen, da hun hevder hun besitter en video som viser Kevin i het omfavnelse med en annen kvinne under et besøk i Las Vegas.

Den vordende trebarnsfaren gikk nylig ut med en offentlig beklagelse til kona på Instagram, og nå legger paret i tillegg ut lykkelige bilder av en samlet familie fra iskrem-museet i Los Angeles. Det var US Magazine som først omtalte saken.

Bildene har han gitt emneknaggen: «Dette er de eneste meningene som betyr noe».

Family Fun....What camera was my dad looking at tho??? 😂😂😂😂😂 #Harts

Et innlegg delt av Kevin Hart (@kevinhart4real)

38-åringen, som ved siden av skuespiller- og komikeryrket også er kjent som film- og musikkprodusent, venter for tiden barn med sin kone Eniko Parrish (31).

De to giftet seg i fjor, og blir foreldre for første gang. Kevin har barna Hendrix (9) og Heaven (12) fra et tidligere ekteskap.

Nylig hadde familien også stelt i stand en overdådig babyshower for deres kommende sønn, som de også delte familiebilder fra på Instagram.

#Harts #Family #LiveLoveLaugh #DopePic

Et innlegg delt av Kevin Hart (@kevinhart4real)

Erkjenner hete netter

Det er den 27-år gamle sminkøren Montia Sabbag det angivelig skal finnes videobevis for at komikeren skal ha hatt seksuell omgang med.

Selv hevder Sabbag at hun ikke har noe med utpressingen å gjøre, men erkjenner at hun hadde sex med den vordende trebarnsfaren.

I et intervju med britiske Daily Mail gikk Sabbag i detalj om hennes påståtte hete netter med den gifte 38-åringen, og hevdet blant annet at de hadde sex tre ganger.

- Han fortalte meg heller aldri at han var gift. Vi traff hverandre via felles venner på flyet til Las Vegas, og endte opp på et hotellrom samme natt. Han var sjarmerende og morsom, og vi fikk en utrolig bra kjemi, sa hun forrige uke.

27-åringen hevdet videre at hun ikke hadde en anelse om at hun ble filmet.

- Jeg vet ikke hvem som gjorde det, men har mine mistanker. Det skjedde på hotellet.

Følelsesladet unnskyldning

Utpresseren skal ifølge People ha truet Kevin, som altså er å se i opptakene, med å spre videoklippene hvis han ikke punget ut en klekkelig sum.

- Noen har prøvd å lure Kevin i et mislykket utpressingsforsøk. Saken er under etterforskning, og vi kan derfor ikke kommentere ytterligere nå, uttalte en talsperson for 38-åringen til People forrige uke.

Saken fortsetter nedenfor.

BLIR TREBARNSPAPPA: Kevin Hart venter barn med sin kone Eniko Parrish. Her er de sammen under fjorårets Golden Globe-utdeling. Foto: AP / NTB Scanpix
BLIR TREBARNSPAPPA: Kevin Hart venter barn med sin kone Eniko Parrish. Her er de sammen under fjorårets Golden Globe-utdeling. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

Kort tid etter at det ble kjent at komikeren ble presset for penger, gikk Kevin ut med en følelsesladet unnskyldning til familien i et innlegg på Instagram.

«Jeg vet at jeg sårer de som står meg nærmest, og har snakket med mine kone og mine barn for å beklage. Det finnes ingen unnskyldninger for det jeg har gjort, og jeg lover å vise dem at jeg kan bedre enn dette», konstaterte Kevin i Instagram-klippet, der han samtidig understreker at han nekter å la noen tjene penger på «hans feilskjær».

LES OGSÅ: - Hemmelig kjærlighetsferie skal redde ekteskapet