PROVOSERER I UNDERTØYET: Peaches viser seg fra sin sexy side i Agent Provocateurs nye reklamekampanje. Foto: Agent Provocateur
PROVOSERER I UNDERTØYET: Peaches viser seg fra sin sexy side i Agent Provocateurs nye reklamekampanje. Foto: Agent ProvocateurVis mer

Poserer i gjennomsiktig undertøy

Gjør Peaches Geldof alt hun kan for å sjokkere pappa Bob?

SEHER.NO: Etter sjokket over Peaches Geldofs (19) impulsbryllup til musikeren Max Dummey forrige måned. har pappa Bob Geldof (56) så vidt begynt å komme seg til hektene igjen.

Nå får kanskje tenåringsdatteren ham til å sette teen i halsen igjen?

I høstkampanjen "Season of the Witch" poserer en lettkledd Peaches i gjennomsiktig undertøy for luksuriøse Agent Provocateur. Med seg har hun venninnen Daisy Lowe og en rekke andre sexy modeller.

- Peaches er virkelig den rette jenta for oss. Hun er het, ung og veldig "nå".

- Hun har en råhet over seg, og vi vil gjerne at firmaets ansikt utad skal ha den lille antydningen av fare. Vi er skråsikre på at hun vil bli en stor suksess, forteller en kilde hos undertøysfirmaet til News of the World.

Men kilder hevder at pappa Bob skal være ganske fornøyd med bildene av datteren, og at han ikke har noe imot at hun tar over arven etter Kate Moss og Maggie Gyllenhaal og poserer lettkledd i Agent Provocateur-kampanjen. Og det er jo bra, for snart følger trolig lillesøster Pixie i Peaches' fotspor.

- Peaches er veldig fornøyd med bildene, og Pixie elsker dem også. Faktisk har hun sagt ja til å være med på en fotoseanse senere i år, forteller kilden til The Daily Mail.

Men for at Pixie (17) skal kunne gjøre som søster Peaches trenger hun pappas samtykke, da hun fortsatt er mindreårig. Bob skal imidlertid ha gått med på dette, men den tidligere "Boomtown Rats"-stjernen har ikke bare fått skryt for sine egenskaper som forelder det siste året.

Blant annet skal Peaches' stadig mer utsvevende livsstil ha fått britiske kritikere til å steile.

Rykter om overdoser og en havarert TV- og DJ-karriere har blåst nytt liv i minnet om 19-åringens mor, Paula Yates, som døde av en overdose i 2000.

Men nå ser det ut til at ting går rette veien for den nygifte modellspiren. Agent Provocateur-avtalen skal være verdt drøyt fem millioner kroner, og snart lanserer hun sin egen kleskolleksjon med designerne i PPQ.

Peaches har også flyttet til New York for å studere mote og media, og har fått en utplasseringsjobb hos mote- og livsstilsmagasinet Nylon.

LES OGSÅ: Supermodell kokain-avslørt

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no