Poserer for Louis Vuitton

"Lost in Translation"-stjernen Scarlett Johansson er motegiganten Louis Vuittons nye yndling.

VAKKERT ANSIKT: Det er ikke vanskelig å se hvorfor Louis Vuitton vil ha Scarlett Johansson i sin reklamekampaje. Foto: All Over Press
VAKKERT ANSIKT: Det er ikke vanskelig å se hvorfor Louis Vuitton vil ha Scarlett Johansson i sin reklamekampaje. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: For andre gang er Hollywood-stjernen Scarlett Johansson (22) frontfigur i Louis Vuittons reklamekampanje våren 2007.


Hun har nå signert kontrakt med den franske motegiganten, som er mest kjent for sine særpregne vesker. 22-åringen var motemerkets stjernefjes for første gang i 2004.


Kjente merkefjes


"Lost In Translation"-stjernen, som nå er aktuell med Woody Allens film "Scoop", har vært modell flere ganger.


Den 22 år gamle skjønnheten har tidligere frontet produkter for L'Oreal og Calvin Klein. Hun poserte også naken sammen med skuespilleren Keira Knightley (22) i magasinet Vanity Fair tidligere i år.   


For tiden er Kate Moss Louis Vuittons store ansikt, og tidligere har stjerner som Naomi Campell, Gisele Bündchen, Jennifer Lopez og Uma Thurman vært kjente ansikter for designermerket.  


Gir ut plate

Multitalentet Scarlett Johansson avslørte nylig at hun skal gi ut en CD-plate med Tom Waits-låter. Hun skal også spille mot "Star Wars"-stjernen Natalie Portman i "The Other Boleyn Girl". 


Scarlett er også aktuell med thrilleren "The Black Dahlia" der hun spiller mot kjekkasen Josh Hartnett. Det skal ha oppstått hete følelser på filmsettet, og de to er nå et par. Rykter i Hollywood skal ha det til at forholdet skranter, men Scarlett ser ut til å lykkes i alt annet!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer