Portman kaster klærne for Dior

Oscar-vinneren sa ja til naken-shooten på en betingelse...

KASTER KLÆRNE: Natalie Portman stiller opp naken i en ny reklamekampanje for parfymemerket Dior. Foto: Stella Pictures
KASTER KLÆRNE: Natalie Portman stiller opp naken i en ny reklamekampanje for parfymemerket Dior. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Filmstjernen Natalie Portman (31) har i flere år vært en av Hollywoods mest ettertraktete kvinnelige skuespillere, men har vært forsiktig med å takke ja til naken-scener på film eller å stille opp på lettkledde bilder.

Men etter først å ha latt klærne falle i filmen «Hotel Chevalier» og deretter spilt inn en lesbisk scene med Mila Kunis i filmen «Black Swan», ser det ut til at Portman har endret litt på holdningene sine.

Nå stiller hun også opp i en ny reklamekampanje for parfymemerket Dior, uten en tråd på kroppen.

Ifølge nettstedet Skyliving sier Portman at hun takket ja, fordi Dior sa seg villig til å bidra til flere av hennes veldedige hjertesaker.

- Jeg er sterkt i mot å selge ting. Men jeg innså at de ville støtte mange av de samme sakene jeg tror på.

Portman er for tiden opptatt med å spille inn filmen «Thor: The Dark World» - oppfølgeren til superheltfilmen «Thor» fra 2011.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se, så stor Portmans sønn har blitt!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer