Portia De Rossi levde på 150 kcal og veide 37 kg

- Ellen reddet livet mitt, sier Portia De Rossi.

- HUN REDDET LIVET MITT: Portia De Rossi takker sin kone Ellen Degeneres for at hun fortsatt er i live. Foto: Stella Pictures
- HUN REDDET LIVET MITT: Portia De Rossi takker sin kone Ellen Degeneres for at hun fortsatt er i live. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: I Portia De Rossi (37) sine nye memoarer, «Unbearable Lightness», forteller Portia om sine problemer med anoreksi og bulimi. Problemene startet da hun flyttet fra Australia til Hollywood og fikk en rolle i hit-serien «Ally McBeal». 

Den tidligere «Ally McBeal»-stjernen avslørte nylig at hun var like ved å sulte seg til døde. På sitt laveste punkt levde skuespillerinnen på 150 kalorier om dagen, og veide bare 37 kilo.

Under filminnspillingen av «Who Is Celtis Tout?» i 2001, kollapset hun på settet. 37-åringen ble kjørt på sykehuset, og der ble hun fortalt at hun led av beniskjørhet, leversvikt og at flere av organene hennes var i ferd med å svikte - i tillegg til et nedsatt immunforsvar.

Men den romantiske tvisten på den onde sirkelen med sulting, kom da Rossi møtte sin kone, komikeren Ellen Degeneres (52) i mars 2001.

Møtet med sin kommende kone kurete henne for sin dårlige selvtillit, og på den måten ble livet hennes reddet. Hun la på seg 35 kilo, noe som tilsvarte hennes tidligere kroppsvekt, på bare ett år.

- Jeg ante ikke at det ville komme en dag hvor vekten min ikke var den viktigste faktoren for om jeg skulle være fornøyd med meg selv eller ikke. Jo mer jeg sultet meg, jo bedre følte jeg meg, skriver Portia.

Ellen- som også har slitt med spiseforstyrrelser - og Portia giftet seg i august i 2008, under en privat seremoni i programlederens hjem i Beverly Hills.

- Ellen har lært meg at jeg ikke skal bry meg om hva andre mener. Hun så glimt av mitt indre selv, og dro meg ut.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
- Jeg valgte å være overvektig