Populært idol-band

De tidligere idolene Truong Toan Tong, David Bakke og Thomas Frantzen ble tatt i mot som helter under Norway Cup-konserten.

STRÅLENDE FORNØYD: Gutta viste stolt frem beviset på at singelen " I wanna see you dance" har solgt til platina. Foto: Fotograf Tor Lindseth
STRÅLENDE FORNØYD: Gutta viste stolt frem beviset på at singelen " I wanna see you dance" har solgt til platina. Foto: Fotograf Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Storselgere!

Da de tre kameratene - som danner popgruppa BWY - gikk på scenen, steg jubelen fra de rundt 30 000 cupdeltakerne som hadde tatt turen til Ekebergsletta.

Se bildene av BWY og de andre konsertartistene i vår bildespesial !

Stemningen under konserten ble etter hvert så hektisk at enkelte publikummere besvimte og måtte hjelpes vekk av vaktmannskapene !

Blant de andre artistene som opptrådte var rapgruppa Karpe Diem, svenske Darin (18), den norske popgruppa Lilyjets og Aylar Lie (22) - til tross for protester fra en del fotball-ledere i forkant.

Etter showet ble de tre gutta overrakt bevis på at singelen " I wanna see you dance " har solgt til platina.

- Dette har vi jobbet for i to og et halvt år. Vi visste at vi hadde solgt til platina før vi gikk på scenen i dag, med nå er det en utrolig deilig følelse å stå her med beviset i hånda. Vi er så klart strålende fornøyd, sier David til Se og Hør.

Mer om

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer