STRÅLENDE FORNØYD: Gutta viste stolt frem beviset på at singelen " I wanna see you dance" har solgt til platina. Foto: Fotograf Tor Lindseth
STRÅLENDE FORNØYD: Gutta viste stolt frem beviset på at singelen " I wanna see you dance" har solgt til platina. Foto: Fotograf Tor LindsethVis mer

Populært idol-band

De tidligere idolene Truong Toan Tong, David Bakke og Thomas Frantzen ble tatt i mot som helter under Norway Cup-konserten.

Storselgere!

Da de tre kameratene - som danner popgruppa BWY - gikk på scenen, steg jubelen fra de rundt 30 000 cupdeltakerne som hadde tatt turen til Ekebergsletta.

Se bildene av BWY og de andre konsertartistene i vår bildespesial !

Stemningen under konserten ble etter hvert så hektisk at enkelte publikummere besvimte og måtte hjelpes vekk av vaktmannskapene !

Blant de andre artistene som opptrådte var rapgruppa Karpe Diem, svenske Darin (18), den norske popgruppa Lilyjets og Aylar Lie (22) - til tross for protester fra en del fotball-ledere i forkant.

Etter showet ble de tre gutta overrakt bevis på at singelen " I wanna see you dance " har solgt til platina.

- Dette har vi jobbet for i to og et halvt år. Vi visste at vi hadde solgt til platina før vi gikk på scenen i dag, med nå er det en utrolig deilig følelse å stå her med beviset i hånda. Vi er så klart strålende fornøyd, sier David til Se og Hør.