Populær pai-pappa

Den velmenende faren fra "American Pie" har slått an hos film-fansen...

- HØR HER GUTT: Eugene Levy forklarer Jason Biggs om blomstene og biene...
- HØR HER GUTT: Eugene Levy forklarer Jason Biggs om blomstene og biene... Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vinnertype!


Mens mange familiekomedier er like morsomme som å se maling tørke, klarer andre å få folk til å brekke seg av latter.


Nå har det det amerikanske bladet Entertainment Weekly kåret de ti morsomste film-fedrene.


1. Eugene Levy i "American Pie" (1999) : - Å hjelpe en tenåringssønn gjennom hans seksuelle problemer er en tøff jobb, men Levy gir aldri opp.


2. Sean Connery i "Indiana Jones and the last crusade" (1989) - Skotten viser sin humoristiske side som faren til superarkeologen -spilt av Harrison Ford.


3. Robin Williams og Nathan Lane i "The Birdcage" (1996) - Williams og Lane er spiller de hysterisk morsomme homofile samboerne, som må spille hetero når Williams sønn skal gifte seg med datteren til en konservativ politiker.


4. Chevy Chase i "Hjelp, vi må på ferie" (1983) - Clarke Griswald (Chase) er mannen som fikk ferieutfordringene på rad i en rekke filmer på 80- og 90-tallet. Han gir aldri opp jakten på på den ultimate familielykken.


5. Adam Sandler i "Big Daddy" (1999) - Sandler vil imponere en dame ved å vise at han kan ta vare på en 5-åring, men det går ikke helt etter planen...


6. Gene Hackman i  The Royal Tenenbaums (2001) - Å ljuge på seg en dødelig sykdom for å hindre eks-kona i å bli sammen med en annen mann er ikke snilt, men veldig morsomt i dette tilfellet...


7. Alan Arkin og Peter Falk i "The In-Laws" (1979) - Peter Falk er mest kjent som den gamle detektime-helten Colombo, men har også en morsom side. Han spiller den hemmelige agenten som skal gifte bort sønnen sin. Denne komedien ble spilt inn på nytt i 2003 med Michael Douglas og Albert Brooks i hovedrollene.


8. Steve Martin i "Parenthood" (1989) - Komikeren Steve Martin viser hva han er god for i filmen om en trebarnsfar som forsøker å kombinere papparollen med en heseblesende jobb...


9 Alec Baldwin i "Outside Providence" (1999) -  Alec Baldwins rollefigur Old man Dunphy referer hele tiden til sønnen sin som "Dildo" - som sønnen tror er et kjælenavn...


10. Dustin Hoffman i "Meet the Fockers"- Dustin Hoffman briljerer som den hjemmeværende eks-advokaten Bernie Focker når sønnen (Ben Stiller) tar med seg kona og hennes foreldre på besøk.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer