Britney Spears:

Popstjernens Instagram-profil borte

Tirsdag kveld er det ikke mulig å komme inn på Britney Spears' konto.

FJERNET PROFILEN: Britney Spears' profil er tirsdag kveld fjernet. Hvorfor vites imidlertid ikke. Foto: Reuters/Mario Anzuoni/File Photo/NTB
FJERNET PROFILEN: Britney Spears' profil er tirsdag kveld fjernet. Hvorfor vites imidlertid ikke. Foto: Reuters/Mario Anzuoni/File Photo/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Britney Spears' advokat, Mathew Rosengart, bekrefter overfor Page Six at det var «hans klients valg å ta en pause fra sosiale medier».

Få dager etter at Britney Spears (39) delte den hyggelige nyheten om at hun er forlovet, er Instagram-profilen hennes nå borte. Etter gjentatte forsøk går det nemlig ikke an å se popstjernens tidligere innlegg og bilder.

Hva som er grunnen, er foreløpig ikke kjent.

BORTE?: Slik ser Britneys Instagram-profil ut tirsdag kveld. Foto: Skjermdump fra Instagram
BORTE?: Slik ser Britneys Instagram-profil ut tirsdag kveld. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Som nevnt er profilen borte bare kort tid etter at sangfuglen delte den hyggelige nyheten om at kjæresten Sam Ashgari (27) hadde fridd til henne.

«Jeg kan ikke tro det», skrev Spears da.

Heller ikke dette innlegget er lenger synlig på bildedelingstjenesten.

- Vil ha barn

Spears og forloveden har vært et par siden 2016. Tidligere i sommer gikk det rykter i amerikanske medier om at paret hadde forlovet seg, den gangen benektet Ashgari ryktene.

I mars uttalte kjæresten Asghari, som jobber som personlig trener og modell, at han er klar for å skape en familie sammen med jenta han har vært sammen med i om lag fem år.

BRITNEY: Britney Spears har hatt faren som verge siden 2008. Men har det vært frivillig? Den nye dokumentaren til The New York Times håper å finne svar. Video: The New York Times Vis mer

- Mine prioriteringer i livet er å fortsette å være ydmyk, vite hvor jeg kommer fra og hvor jeg skal. Jeg ønsker et nytt steg for forholdet vårt også og har ikke noe imot å bli pappa. Jeg har lyst til å være en ung far, erkjente han i et intervju med Forbes.

Fra før av har den berømte artisten sønnene Sean (15) og Jayden (14) sammen med eks-mannen Kevin Federline (43).

LES OGSÅ: Skaper overskrifter: - Ble impotent av vaksinen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer