Christer Falck og Prince:

Popstjernen stjal daten til Christer Falck

Christer Falck tok med seg en dame han var forelsket i på Prince-konsert, men det gikk ikke som planlagt.

POPIDOL: Den ikonsike popmusikeren Prince skal ha stjålet daten til Christer Falck under en av konsertene sine. Foto: NTB Scanpix
POPIDOL: Den ikonsike popmusikeren Prince skal ha stjålet daten til Christer Falck under en av konsertene sine. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Christer Falck (48) har tidligere avslørt i et intervju med Fredriksstad blad at han har vært Prince-fan siden 1981, da han kun var 13 år gammel.

Han har vært på 54 av konsertene til den berømte popmusikeren, som gikk bort i 2016, og Christer har også gitt ut en bok med navnet «Prince - Shockadelica» sammen med Peter Aagaard (39).

SKREV BOK: Christer Falck (t.h.) og Petter Aagaard har sammen skrevet boken «Prince - Shockadelica». Foto: Gitte Johannessen / NTB Scanpix
SKREV BOK: Christer Falck (t.h.) og Petter Aagaard har sammen skrevet boken «Prince - Shockadelica». Foto: Gitte Johannessen / NTB Scanpix Vis mer

Christer fikk æren av å møte popikonet to ganger, og er en stor Prince-samler.

I intervjuet med avisen avslørte 48-åringen at han er usikker på hvor mye penger han har brukt på Prince-effekter.

- Jeg har prøvd å regne på det, jeg har nok brukt minst én million kroner, fortalte Christer til avisen i fjor.

Saken fortsetter nedenfor.

Daten ble med på turné

For tiden turnerer Christer rundt om i Norge sammen med en rekke andre musikere og dansere med showet «Purple Rain», som er en musikalsk hyllest til Prince.

Ifølge businessmagasinet Kapital fortalte Christer nylig om et av møtene med popidolet sitt da showet gjestet utestedet Røverstaden i Oslo.

Fra scenen fortalte 48-åringen åpenhjertig om den gangen han var på konserten til Prince i København, hvor han hadde skaffet seg billetter på første rad.

Til å være med på Prince-konserten hadde han tatt med seg en dame han var forelsket i, og hun jobbet som profesjonell danser.

Underveis i konserten skjedde det imidlertid noe oppsiktsvekkende.

Ifølge Christer danset hun så bra på første rad at selveste Prince la merke til dansingen og inviterte henne opp på scenen.

Til 48-åringens store forbauselse fikk han beskjed om at han ikke fikk se daten sin resten av kvelden. Hun ble nemlig med Prince videre på turné.

Se og Hør har vært i kontakt med Christer Falck, som ikke ønsker å utdype hendelsen.

Saken fortsetter nedenfor.

«MANN NEDE, PUSTER IKKE»: Torsdag 21. april 2016 gikk artisten Prince bort, bare 57 år gammel. Her kan du høre deler av nødsamtalen. Video: 911-samtale/ TMZ /Foto: Zuma Press Vis mer Vis mer

​Ble funnet død i sitt eget hjem

Det var i april for to år siden at popstjernen Prince ble funnet død i sitt eget hjem i Minnesota.

Politiet mottok en nødmelding om en livløs person, og forsøkte livredning til ingen nytte.

– Det er med dyp sorg jeg bekrefter at det legendariske ikonet og artisten Prince Roger Nelson døde i sitt hjem i Paisley Park denne morgenen, 57 år gammel, sa den daværende agenten Yvette Noel-Schure, ifølge CNN.

Den triste beskjeden kom en knapp uke etter at popstjernen ble hastet til sykehus etter plutselig å ha følt seg svært dårlig.

Noen måneder senere var dødsårsaken klar. En rettsmedisiner nyhetsbyrået Associated Press snakket med opplyste at Prince døde av en overdose fentanyl. Dødsfallet ble betegnet som en ulykke.

«Har det klikket for deg?»

​Christer Falck var en av dem som ble helt knust over superstjernens død. I et tidligere intervju med VG fortalte han at han håpet det ikke var sant.

– Jeg fikk en SMS der jeg ble spurt om det stemmer at Prince er død. Da tenkte jeg «Har det klikket for deg?». Og så gikk jeg inn på Facebook, og da var jeg allerede nedpepret av meldinger, fortalte Christer til avisen.

48-åringen la ikke skjul på at han ble sterkt preget av dødsfallet til idolet sitt.

Saken fortsetter nedenfor.

PAUSE-SHOW: Under Super Bowls pause-show hyllet Justin Timberlake avdøde Prince - som har fått blandede tilbakemeldinger fra publikum. Video: NTB Scanpix Vis mer

Stjernene var i sorg

Det tok ikke lang tid fra dødsfallet til popikonet ble kjent, til kondolansene fra en rekke store stjerner begynte å strømme inn.

Den daværende presidenten av USA, Barack Obama (56), viste sin dypeste medfølelse til den avdøde artistens fans og familie i et langt Facebook-innlegg.

Artist Justin Timberlake (37) skrev en lang hyllest til legenden, sammen med et bilde han delte på sin Instagram-profil.

- Jeg er trist, men jeg vil smile når jeg tenker på alle de gangene jeg var så heldig å få tilbringe sammen med ham. Vi har mistet vår største nålevende musiker. Men musikken hans vil aldri dø, sto det blant annet.

Madonna (59) delte et bilde på Instagram av seg selv og popikonet.

- Han forandret verden!! En ekte visjonær. For et tap. Jeg er knust. Dette er ikke en kjærlighetssang, sørget Madonna.

Superstjerner som Katy Perry (33), Eva Longoria (42), Oprah Winfrey (64), David Beckham (42) og en rekke andre var også raskt ute med sine kondolanser til den avdøde legenden.

LES OGSÅ: Hedret Prince med rumpa bar

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer