BARNESTJERNE: Lil' Chris ble kjent allerede 15 år gammel. Bildet er tatt under et event i London i 2009.  Foto: Stella Pictures
BARNESTJERNE: Lil' Chris ble kjent allerede 15 år gammel. Bildet er tatt under et event i London i 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer

Popstjernen «Lil' Chris» er død

Hadde lenge slitt med depresjon.

SEOGHØR.NO: Den britiske artisten, låtskriveren og TV-personligheten Christopher James Hardman, bedre kjent som «Lil' Chris», er død. Han ble bare 24 år gammel, melder The Sun.

Popstjernen ble funnet i sitt eget hjem mandag - fire måneder etter at han avslørte at han planla å gjøre et comeback som musiker.

Allerede som 15-åring fikk Lil’ Chris sitt gjennombrudd i Gene Simmons realityshow «Rock School».

Senere signerte han en platekontrakt med RCA Records og ga ut debutsingelen «Checkin' It Out» som herjet hitlistene i hjemlandet.

Politiet behandler ikke dødsfallet som mistenkelig.

- Vi mottok en telefon fra ambulansepersonellet mandag 23. mars rundt 11.45, og dro til en adresse i Union Road etter et plutselig dødsfall av en 24 år gammel mann. Rettsmedisineren jobber nå med å finne dødsårsaken, sier en talsperson for politiet i Suffolk, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ SCENEN: Lil' Chris havnet på tredje plass på britiske hitlister med låta Checkin' It Out. Foto: All Over Press
PÅ SCENEN: Lil' Chris havnet på tredje plass på britiske hitlister med låta Checkin' It Out. Foto: All Over Press Vis mer

Hadde det vanskelig personlig

Lil’ Chris har tidligere vært åpen om at han har slitt med depresjon.

- Jeg håper at jeg en dag kan klare å finne en vei ut av depresjonen uten å måtte ta mitt eget liv. The Cure, delte han med fansen i en Twitter-melding i fjor.

- Depresjon suger skikkelig. Lærer hvordan det kan redde liv og egne følelser noen ganger. Det tar tid å forstå for alle, skrev han i en annen melding.

LES OGSÅ: Kari Traa fikk saks i øyet