Pink:

Popstjernen i hjemmeulykke

Et forsøk på å få julestemning gikk ikke helt veien for tobarnsmoren.

KJIPT ÅR: 2020 har ikke akkurat vært popstjerna Pinks år. Foto: Matt Baron / REX / NTB
KJIPT ÅR: 2020 har ikke akkurat vært popstjerna Pinks år. Foto: Matt Baron / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Popstjernen Pink (41) hvis egentlige navn er Alecia Beth Moore har i likhet med mange andre hatt et tøft år. I april delte stjernen at hun og sønnen Jameson (3), hadde testet positivt for coronaviruset.

Det delte 41-åringen selv i et innlegg på Instagram med sine over syv millioner følgere. I innlegget meddelte stjernen at hun hadde testet positivt to uker i forveien, og at de i etterkant hadde testet negativt og var friskmeldt fra det alvorlige viruset.

Uheldig

Lørdag deler imidlertid artisten et lengre innlegg på Instagram hvor hun oppsummerer året sitt.

Der kommer det frem at det ikke bare har vært coronasmitte artisten har vært utsatt for i år, men også en brukket ankel og en stafylokokkinfeksjon.

«Som om å overleve corona ikke var nok for dette «drittsmørbrødet» av et år. Vel, jeg fikk tatt ut stingene mine etter å ha tørket et vinglass, det gikk bra. Så ble jeg frisk etter min aller første stafylokokkinfeksjon - uten grunn. Så jeg tenkte at jeg like så godt kunne brekke ankelen min», skriver hun innledningsvis.

Ifølge Lommelegen er stafylokokker en vanlig bakterie som vi kan ha på huden eller i slimhinner. Vanligvis merker vi ikke at de er der, men av og til kan de gi infeksjoner, som regel ufarlige hudinfeksjoner.

I sjeldnere tilfeller, særlig hos personer med nedsatt immunforsvar, kan bakterien føre til alvorlige infeksjoner. Infeksjoner med denne bakterien kan behandles med antibiotika.

CORONABRÅK: Superstjernen Madonna er i hardt vær etter et innlegg på Instagram. Video/foto: Twitter/Instagram/NTB Scanpix Vis mer

Ville få julestemning

Instagram-bildet ser ut til å være tatt i en sykehusseng på et sykehus. Det er imidlertid uvisst om Pink er innlagt nå, eller om bildet er tatt ved en annen anledning. Artisten ser imidlertid ut til å være ved godt mot der hun poserer med en tommel opp til kamera.

«Senere i kveld skal jeg klatre inn i en rå kylling og se om jeg ikke får sjekket ut hvordan det er å få salmonella (en av de vanligste årsakene til smittsom magetarminfeksjon, journ.anm.). 2020 er gaven som fortsetter å gi», skriver hun videre.

Videre avslører Pink at hun brakk ankelen i et forsøk på å komme i julestemning.

ULYKKESFUGL: Pinks ønske om å få julestemning gikk ikke helt etter planen. Her avbildet på scenen i Paris i fjor. Foto: Gael Colliguet / Shutterstock Editorial / NTB
ULYKKESFUGL: Pinks ønske om å få julestemning gikk ikke helt etter planen. Her avbildet på scenen i Paris i fjor. Foto: Gael Colliguet / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer

«Jeg løp faktisk ned trappene for å prøve å se julestjernen. Haha, det viser seg at det ikke går an å se den før 21. desember. God jul, alle sammen. Hvem vil ha en Negroni? (italiensk cocktail, journ.anm.)», avslutter hun.

Som nevnt var både Pink og sønnen smittet av corona i april. I etterkant åpnet hun seg om sykdomsforløpet, og forklarte at det var den tre år gamle sønnen som ble aller dårligst som følge av coronaviruset.

- Jameson har vært veldig, veldig syk. Jeg har ført en journal over mine og hans symptomer de siste tre ukene. Han har fortsatt, tre uker senere, feber. Det har vært en berg-og-dal-bane for oss begge, men Carey og Willow har følt seg helt fine, uttalte 41-åringen under en livesending på Instagram, ifølge US Weekly.

DRØMMEJOBB: Norske Rikke Gajda har muligens en jobb mange misunner henne for. Hun er nemlig en favoritt blant kjendiser når det kommer til hår. Video: Rød Løper. Vis mer

- Gråt flere netter

Pink la ikke skjul på at det å være syk med coronaviruset var en skummel opplevelse, og forklarte at hun hadde brukt inhalasjonskammer.

- Jeg har hatt veldig dårlig astma hele livet. Det ble veldig, veldig skummelt. Jeg skal ikke lyve, fortsatte hun, og la til at det var første gangen hun hadde tydd til inhalasjonskammer på hele 30 år.

VAR BEKYMRET: Pink har tidligere vært ærlig om at hun var redd da sønnen Jameson ble coronasmittet. Her er de to avbildet i fjor under E! People's Choice Awards. Foto: Valerie Macon / AFP / NTB
VAR BEKYMRET: Pink har tidligere vært ærlig om at hun var redd da sønnen Jameson ble coronasmittet. Her er de to avbildet i fjor under E! People's Choice Awards. Foto: Valerie Macon / AFP / NTB Vis mer

At sønnen Jameson hadde slitt med feber og magesmerter hadde også preget henne mye.

- Det var flere netter hvor jeg gråt, og jeg har aldri bedt mer i livet mitt. Det er morsomt, for på et tidspunkt, trodde jeg at de lovte oss at barna ville bli friske. Det er ingen garanti. Det er ingen som er trygge fra dette, fortsatte hun i livesendingen.

LES OGSÅ: Avslører sin mørke fortid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer