Madonna:

Popstjernen er ikke til å kjenne igjen

Overrasket fansen med nytt bilde på Instagram.

RYKTEFLOM: Popstjernen Madonna har opptil flere ganger blitt utsatt for spekulasjoner rundt plastiske operasjoner, og nå har det igjen dukket opp nok et rykte etter at 60-åringen delte et oppsiktsvekkende bilde på Instagram forrige uke. Foto: NTB scanpix
RYKTEFLOM: Popstjernen Madonna har opptil flere ganger blitt utsatt for spekulasjoner rundt plastiske operasjoner, og nå har det igjen dukket opp nok et rykte etter at 60-åringen delte et oppsiktsvekkende bilde på Instagram forrige uke. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Madonna (60), som har vært best kjent som dronningen av pop i en årrekke, har den siste tiden fått stor oppmerksomhet for utseendet sitt.

For kort tid siden stormet det rundt 60-åringen etter at fansen spekulert vilt i om popdronningen hadde fått seg rumpeimplantater. Dette førte til at Madonna så seg nødt til å kommentere påstandene, men hun verken avkreftet eller bekreftet den endrede fasongen på bakdelen sin.

Nå vekker utseendet til Madonna nok en gang oppsikt blant fansen, etter at hun delte et bilde av seg selv og datteren på Instagram forrige uke.

Fansen spekulerer nok en gang

På bildet ser man en naturlig Madonna som har byttet ut de lange blonde lokkene, med en svart kort hårsveis. Ifølge Daily Mail er det mørke håret riktignok kun en parykk som 60-åringen har tatt på seg for anledningen.

Men det var ikke bare den nye hårfargen som fansen har bitt seg merke i denne gangen, men også forandringen i ansiktet har fått flere til å kommentere om Madonna har gjennomført nok et plastisk inngrep.

«Hva er det som har skjedd?», lyder en av kommentarene fra fansen.

Flere påpeker også at huden til Madonna ser ut til å ha blitt photoshoppet, og at hun ser ut som en dukke.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Får ris og ros

«Hva er det som skjer med huden din? Du skremmer meg», lyder en annen kommentar.

«Madonna, vær så snill og stopp å ødelegge ansiktet ditt. Du er, og har alltid vært en vakker kvinne», heter det i en tredje kommentar.

Likevel er det flere av fansen som hyller popstjernen for sitt nye utseendet.

«Huden din er helt fantastisk og jeg elsker det nye håret», skrev en følger.

«Du ser 10 år yngre ut. Elsker det», komplimenterte en annen.

Om den nye hårsveisen er kommet for å bli er uvisst, men Madonna delte nok et bilde med de mørke lokkene i går, og popstjernen ser ut til å trives med det nye utseendet.

Kan ha tatt fillers

Nettstedet Life&Style har vært i kontakt med den plastiske kirurgen Dr. Rowe for å høre hans mening om det oppsiktsvekkende bildet av Madonna.

Dr. Rowe var klar i sin sak og mener at Madonna kan ha tatt fillers i kinnene for å få de til å se fyldigere ut.

- Fillers i kinnene er veldig vanlig. Det er et veldig populært inngrep ettersom det gir kinnbeina dine en sterkere kontur, og løfter opp kinnene som har begynt å henge på grunn av aldringen. Selv tror jeg ikke at Madonna har lagt på noe filter på bildet, forteller han til nettstedet.

Ifølge Dr.Rowe er det ingen risiko å ta fillers i kinnene.

- Den eneste risikoen er at man kan ta for mye slik at det kan se kunstig ut, men det er ikke farlig.

Madonna har enda ikke kommentert den nye rykteflommen om et nytt kirurgisk inngrep.

Botox-kjøleskap

Som tidligere nevnt er det imidlertid ikke første gang fansen spekulerer om hvorvidt 60-åringen kan ha lagt seg under kniven.

Selv ønsker Madonna at fansen skal tro på at utseendet hennes er helt naturlig, men nettstedet Radar Online mente at artisten absolutt ikke er like ærlig med følgerne sine som hun selv skal ha det til.

Det var i forbindelse med Madonnas lansering av hudpleieserien «MDNA skin» i april i fjor, at det kom frem at superstjernen angivelig har tatt både botox, gjennomført plastisk kirurgi og hatt flere ekstreme kjemiske behandlinger for å se ut som hun gjør i dag.

- Madonna legger frem idéen om at aldringen hennes er helt naturlig, men ingenting kunne vært lenger unna sannheten, hevdet kilden til nettstedet, og la til:

- Hun er en pionér når det kommer til plastiske operasjoner og har gjennomgått mange prosedyrer opp gjennom årene for å stoppe aldringen. Hun er ekstremt forfengelig.

Nettstedet hevdet videre at Madonna har et eget botox-kjøleskap som til enhver tid er fylt opp med de beste variantene av ansiktsfillers.

Det angivelige kjøleskapet skal være oppbevart i et hemmelig kammer inne på Madonnas soverom, det eneste stedet i huset hennes hvor de ansatte ikke har tilgang.

Ifølge kilden skal Madonna være helt besatt av å se ung ut, og hun skal ha overtalt legene sine til å lære henne hvordan hun kan sette sprøyter med botox i ansiktet sitt på egenhånd.

LES OGSÅ: Hylles etter svar om plastisk kirurgi

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer