Hacer Tulu:

Popstjernen ble drept på byen

Den tyrkiske artisten Hacer Tulu ble 40 år.

DREPT: Den tyrkiske popstjerna Hacer Tulu ble skutt og drept på utestedet Medusa i Bodrum-området i Tyrkia. Det bekrefter familien selv på Instagram. Foto: Instagram
DREPT: Den tyrkiske popstjerna Hacer Tulu ble skutt og drept på utestedet Medusa i Bodrum-området i Tyrkia. Det bekrefter familien selv på Instagram. Foto: Instagram Vis mer

I går åpnet fire menn ild mot en nattklubb i Bodrum-området i Tyrkia.

De skal ha kommet i samme bil, før de gikk ut og rettet våpnene sine mot uskyldige festdeltakere på utestedet Medusa - som ligger på en resort i området.

Skutt på utested

Ifølge BBC ble to drept i angrepet. En av dem var den fremadstormende artisten Hacer Tulu (40).

Hun ble skutt da hun forsøkte å gå over scenen inne på utestedet, og livet sto ikke til å redde da helsepersonell ankom klubben.

Tulu var en populær popartist i hjemlandet, og sang på tyrkisk. Hun ga ut sitt første album i 2014, og har ifølge lokale medier jobbet hardt for å komme seg til toppen.

Musikkvideoen hennes for låta «Ömür Törpüsü» er sett over 4,2 millioner ganger, og på Instagram har hun nærmere 60 000 følgere.

For fem dager siden la tyrkeren ut en selfie av seg selv, der hun ønsket fansen god morgen.

Nå har familien lagt ut bildet på nytt, men denne gangen med det tragiske dødsbudskapet som tekst. Der kommer det fram at hun skal begraves på Sogukkuyu-gravlunden, etter at familie og venner har bedt en siste bønn i moskeen som er like i nærheten.

Etterlater seg en datter

40-åringen, som er av bosnisk herkomst, startet sin karriere som modell allerede på slutten av 1990-tallet, i byen Izmir.

Etter å ha jobbet som modell en periode ble hun partner i et av agenturene i området. Musikken kom etter hvert, og hun delte ofte videoer av opptredener på Instagram med fansen.

Ifølge lokale medier skal den drepte artisten ha en 15 år gammel datter.

Den andre som ble drept i angrepet skal være eieren av klubben Medusa. Flere ble også skadet som følge av skuddene. Da angrepet var utført, forsvant de fire gjerningspersonene i samme bil de kom i.

De ble senere arrestert ved et av politiets sjekkpunkter i nærheten. Det er ikke kjent når de eventuelt stilles for retten, eller hva motivasjonen bak det grufulle angrepet var.

LES OGSÅ: - Jeg klarte ikke takle smerten